Fransk løksuppe

Fransk løksuppe

26
  • Enkel
  • 20 min
Gratinert med ost og litt timian på toppen kan du servere denne enkle løksuppen både til hverdags og fest.

Ingredienser

Utstyr

Ildfaste suppeboller
2 stk store løk grovhakket
4 ss TINE Meierismør
7 ½ dl vann
1 stk hønsebuljongterning
4 skiver loff ristet
150 g Jarlsberg® Revet

Slik gjør du det

    1. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
    2. Fres løk blank i smeltet smør. Ha i varmt vann og buljongterning og la suppen koke i ca. 5 minutter.
      Tips

      Du kan også bruke grønnsaks- eller storfebuljong.

    3. Fordel suppen i suppebollene. Legg loffskive på toppen. Dryss på ost og gratiner suppen under grillen i stekeovnen i ca. 5 minutter.

Kommentarer

  • Adrian

    1 år siden
    Hvilke vitaminer og mineraler får man fra denne retten?

     (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Hei igjen Adrian,

      Det må du regne ut fra produktene du bruker til å lage suppen :)

       (1)

    • Arnt Hjalmar

      21 dager siden
      E du fette serr

       (1)


Det er mye kjærlighet i god mat