Fransk løksuppe

(173)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Gratinert med ost og litt timian på toppen kan du servere denne enkle løksuppen både til hverdags og fest.

Antall porsjoner

4

Utstyr

Ildfaste suppeboller

Ingredienser

2 stkstore løk grovhakket
4 ssTINE Meierismør
7 ½ dlvann
1 stkhønsebuljongterning
4 skiverloff ristet
150 gJarlsberg® Revet

Slik gjør du det

    1. Forvarm stekeovnen til 250 °C.
    2. Fres løk blank i smeltet smør. Ha i varmt vann og buljongterning og la suppen koke i ca. 5 minutter.

      Tips:

      Du kan også bruke grønnsaks- eller storfebuljong.

    3. Fordel suppen i suppebollene. Legg loffskive på toppen. Dryss på ost og gratiner suppen under grillen i stekeovnen i ca. 5 minutter.

Kommentarer