Enkel gazpacho med raske hvitløkbrød

Enkel gazpacho med raske hvitløksbrød

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Gazpacho er en kald grønnsakssuppe fra Spania som er lettvint, sunn og smaker deilig. Server med varme hvitløksbrød.

Antall porsjoner

Ingredienser

Utstyr

Stavmikser

Hvitløksbrød:

4 skiver loff
2 ss TINE Meierismør
1 stk hvitløksfedd , hakket
2 ss persille , hakket

Suppe:

1 stk gul løk , hakket grovt
1 stk hvitløksfedd , hakket
1 stk agurk , i biter
1 ts salt
2 ts sukker
1 ts tabasco
1 ts eplesidereddik
1 boks hermetiske tomater
2 ss olivenolje
4 stk basilikumblader
12 stk cherrytomater

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 225 °C . Smør loffskive med smør, og ha på et stekebrett som er dekket med bakepapir. Dryss hvitløk og persille over skivene. Stek midt i ovn i 5 minutter, eller til brødskivene er sprø.
      Tips!

      Bruk grov loff hvis du ønsker.

  1. Suppe:

    1. Miks løk, hvitløk, agurk, salt, sukker, tabasco, eddik, hakkede tomater, olivenolje og basilikum med en stavmikser, og kjør sammen til en jevn suppe.
      Tips!

      Suppen kan mikses jevn med en håndmikser eller i en food processor.

    2. Del tomat, og server i suppen.
Tips!

Lag gjerne suppen klar dagen før, og oppbevar i kjøleskapet til servering.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat