Skip to main content

Nudelsuppe med strimlet svinekjøtt

Enkel
20min

En rask og god nudelsuppe varmer og metter. Renskåret svinekjøtt og masse deilige grønnsaker gjør retten sunn og smakfull.

3.7
(28)
Next ImageNudelsuppe med strimlet svinekjøtt

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Ingredienser

12 dl
vann
2 stk
hønsebuljongterning
2 pakke
nudler
1 stk
stor gulrot, i strimler
100 g
sjampinjong, delt i to
100 g
blomkål, i buketter
100 g
aspargesbønne, delt i to
400 g
strimlet svinekjøtt
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
1 stk
lime, saften

Fremgangsmåte

  1. Ha vann og buljongterning i en kjele og kok opp.

  2. Ha nudler, gulrot, sjampinjong, blomkål, aspargesbønner og kjøtt i buljongen og kok i 10 minutter over svak varme.

    Tips

    Bruk andre grønnsaker hvis du ønsker. Det meste kan brukes.

  3. Smak til suppen med salt, pepper og limesaft.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

For ekstra smak, kan du ha hakket chili, ingefær og koriander i suppen.

Flere fristende oppskrifter