
Blomkålsuppe med bacon og purre
Oppskrift på hjemmelaget blomkålsuppe med melk. Blomkålsuppe er en rask middag som faller i smak hos både barn og voksne.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Til servering
Fremgangsmåte
- 1
Hakk løk, finhakk hvitløk og del blomkål i biter.
- 2
Smelt smør i en gryte og fres løken og hvitløken til blank, ca. 2 minutter. Tilsett blomkål.
- 3
Ha i melk, terninger med hønsebuljong og kok opp. La småkoke under lokk til blomkålen er mør, ca. 20 minutter.
- 4
Kjør suppen glatt med stavmikser. Smak til med salt og pepper.
- 5
Del bacon i biter og sprøstek. Vend med finsnittet purre og ha over ved servering.
Tips
Ønsker du å tilføre mer smak, kan du røre inn litt blåmuggost i den varme suppa eller drysse litt over ved servering.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter

