Salami- og fetaostpai

Salami- og fetaostpai

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 45 min
En oppskrift på pai som er rask, enkel og full av gode smaker. Crème fraîche i fyllet gir paien en frisk, god og syrlig smak. Paien passer utmerket å servere til lunsj eller som middag med en god salat til.

Ingredienser

Antall porsjoner

Paibunn

1 stk Nå® Paibunn

Paifyll

100 g fersk spinat (eventuelt halv mengde med frossen spinat)
1 ts salt
¼ ts nykvernet pepper
100 g fetaost
8 stk cherrytomater
10 stk stenfrie sorte oliven
50 g salami eller annen smaksrik salami
2 ts tørket oregano
3 stk egg
3 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %

Slik gjør du det

    1. Du trenger en kakeform 24 - 26 cm i diameter. Sett stekeovnen på 225 °C.
    2. Rull ferdig NÅ Paibunn ut i smurt kakeform. Denne bunnen trenger ikke forstekes.
    3. Del cherrytomatene og fetaosten. Skjær salami i strimler. Fres spinat i panne raskt med salt og pepper. Fordel spinat, fetaost, tomater, oliven og salami i paiskallet. Strø over oregano.
    4. Visp sammen egg og crème fraîche. Hell blandingen over fyllet. Stek paien i nedre del av ovnen til den har satt seg og fått fin farge, ca 30 minutter.
    5. Server gjerne paien lun med en god salat til.
Tips!

Hvis du lager din egen paideig og ønsker en magrere variant, kan du erstatte 150 gram smør med 60 gram smør blandet med 1/2 beger TINE Kesam.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat