Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Salami- og fetaostpai

Enkel
45min

En oppskrift på pai som er rask, enkel og full av gode smaker. Crème fraîche i fyllet gir paien en frisk, god og syrlig smak. Paien passer utmerket å servere til lunsj eller som middag med en god salat til.

4.2
(34)
Lagre
Skriv ut
Del
Salami- og fetaostpai

Ingredienser

Paibunn

1 stk
ferdig paibunn

Paifyll

100 g
fersk spinat (eventuelt halv mengde med frossen spinat)
1 ts
salt
¼ ts
nykvernet pepper
100 g
fetaost
8 stk
cherrytomat
10 stk
stenfrie sorte oliven
50 g
salami eller annen smaksrik salami
2 ts
tørket oregano/mynte
3 stk
egg

Slik gjør du

Tips

Hvis du lager din egen paideig og ønsker en magrere variant, kan du erstatte 150 gram smør med 60 gram smør blandet med 1/2 beger TINE Kesam.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter