Pizzabunn med blomkål - grunnoppskrift

Pizzabunn med blomkål - grunnoppskrift

11
  • Enkel
  • 25 min
En sunn variant av pizza. Ettersom pizzabunnen er laget av blomkål og ikke hvetemel, er dette en perfekt pizza for glutenallergikere.

Ingredienser

1 stk blomkål
2 stk egg
8 ss TINE Ekte Revet Ost Original
1 ts salt

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 250 °C.
    2. Del blomkål i biter og kjør med egg, revet ost og salt i en kjøkkenmaskin med knivblad til en jevn masse.
    3. Spre massen tynt utover til bunner på stekebrett dekket med bakepapir. Forstek i ca. 15 minutter. Topp med ønsket topping og stek videre.
      Tips

      Disse bunnene er ikke så robuste som vanlige pizzabunner, så kniv og gaffel er anbefalt.

Tips

Du kan toppe blomkålbunnen med rød eller hvit pizzasaus, forskjellige grønnsaker, kjøtt og masse ost.

Kommentarer

  • Martine

    3 måneder siden
    Tips til å få bunnen litt sprøere (annet enn å steke den lenger)?

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      3 måneder siden
      Jo tynnere bunnen er, jo sprøere blir den. :)

       (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      3 måneder siden
      Jo tynnere bunnen er, jo sprøere blir den. :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat