Pizzabunn med blomkål - grunnoppskrift

(23)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En sunn variant av pizza. Ettersom pizzabunnen er laget av blomkål og ikke hvetemel, er dette en perfekt pizza for glutenallergikere.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkblomkål
2 stkegg
8 ssTINE Revet Ost Original
1 tssalt
 Les kommentarer (2) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 250 °C.
    2. Del blomkål i biter og kjør med egg, revet ost og salt i en kjøkkenmaskin med knivblad til en jevn masse.
    3. Spre massen tynt utover til bunner på stekebrett dekket med bakepapir. Forstek i ca. 15 minutter. Topp med ønsket topping og stek videre.

      Tips:

      Disse bunnene er ikke så robuste som vanlige pizzabunner, så kniv og gaffel er anbefalt.

Tips:

Du kan toppe blomkålbunnen med rød eller hvit pizzasaus, forskjellige grønnsaker, kjøtt og masse ost.

Kommentarer

  Legg til kommentar