Pizzabunn med blomkål - grunnoppskrift

Pizzabunn med blomkål - grunnoppskrift

6
  • Enkel
  • 25 min
En sunn variant av pizza. Ettersom pizzabunnen er laget av blomkål og ikke hvetemel, er dette en perfekt pizza for glutenallergikere.

Ingredienser

1 stk blomkål
2 stk egg
8 ss TINE Revet Ost Original
1 ts salt

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 250 °C.
    2. Del blomkål i biter og kjør med egg, revet ost og salt i en kjøkkenmaskin med knivblad til en jevn masse.
    3. Spre massen tynt utover til bunner på stekebrett dekket med bakepapir. Forstek i ca. 15 minutter. Topp med ønsket topping og stek videre.
      Tips!

      Disse bunnene er ikke så robuste som vanlige pizzabunner, så kniv og gaffel er anbefalt.

Tips!

Du kan toppe blomkålbunnen med rød eller hvit pizzasaus, forskjellige grønnsaker, kjøtt og masse ost.

Kommentarer

  • Rolf Helge

    1 måneder siden
    Står forstekes i 15min, men hvor lenge skal den stekes etterpå da?

     (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      1 måneder siden
      Hei Rolf Helge,

      Stek videre til osten er gyllen :)

       (0)


  • Sunniva

    2 måneder siden
    Kan pizzabunnen fryses? Hvis ja; hvor lenge holder den seg?

     (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      2 måneder siden
      Hei Sunniva,

      Anbefaler ikke å fryse denne, men om du skal fryse den anbefales det at du steker den nesten ferdig og avkjøler den først. Lykke til!

       (0)


  • Sissel

    2 år siden
    Varmluft eller over- og undervarme? Ganske stor forskjell på dette, så greit å vite før man prøver.

     (1)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Sissel! Så lenge det ikke står noe annet i oppskriften er det som regel alltid over og undervarme det menes :) Og det er det som menes her også! God matlaging!

       (15)


Det er mye kjærlighet i god mat