Pizzabunn med blomkål - grunnoppskrift

Pizzabunn med blomkål - grunnoppskrift

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 25 min
En sunn variant av pizza. Ettersom pizzabunnen er laget av blomkål og ikke hvetemel, er dette en perfekt pizza for glutenallergikere.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk blomkål
2 stk egg
8 ss TINE Revet Ost Original
1 ts salt

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 250 °C.
    2. Del blomkål i biter og kjør med egg, revet ost og salt i en kjøkkenmaskin med knivblad til en jevn masse.
    3. Spre massen tynt utover til bunner på stekebrett dekket med bakepapir. Forstek i ca. 15 minutter. Topp med ønsket topping og stek videre.
      Tips!

      Disse bunnene er ikke så robuste som vanlige pizzabunner, så kniv og gaffel er anbefalt.

Tips!

Du kan toppe blomkålbunnen med rød eller hvit pizzasaus, forskjellige grønnsaker, kjøtt og masse ost.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Sissel

    2 år siden
    Varmluft eller over- og undervarme? Ganske stor forskjell på dette, så greit å vite før man prøver.

    Kommenter  (1)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Sissel! Så lenge det ikke står noe annet i oppskriften er det som regel alltid over og undervarme det menes :) Og det er det som menes her også! God matlaging!

      Kommenter  (15)


Det er mye kjærlighet i god mat