Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Blomkålpizza med spekeskinke

Enkel
45min

En glutenfri pizza med blomkålbunn, helt uten hvetemel, men med masse god smak av soltørkede tomater, Crème Fraîche og parmaskinke.

4
(322)
Blomkålpizza med spekeskinke

porsjoner

4

Pizzabunn

1 stk
blomkål
2 stk
egg
1 ts
salt

Tomatsaus

8 stk
soltørket tomat
4 ss
olivenolje
½ ts
salt
¼ ts
pepper

Topping

½ stk
rødløk
20 stk
cherrytomat
8 skiver
parmaskinke
50 g
ruccola

Slik gjør du

  1. Tips

    Bytter du ut spekeskinke med kokt skinke, er det lurt å legge den på sammen med løk og tomater slik at den blir stekt.

Tips

Du kan toppe pizzaen med hva du vil, for eksempel klassisk rød pizzasaus, pepperoni og ost eller lage en ren vegetarvariant med grillede grønnsaker og ost.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter