placeholder image
0

Pizza med grov bunn og grillede grønnsaker

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En grov vegetarpizza med grillede grønnsaker er en super vri på lørdagspizzaen.

Antall porsjoner

Ingredienser

GROV PIZZABUNN

6 ½ dlsammalt hvete, fin
2 ½ dlhvetemel
½ tssalt
25 ggjær
4 ½ dlvann
1 ssolivenolje

TOPPING

1 stkrødløk
½ stkauberginer
½ stksquash
1 stkrød paprika
4 ssolivenolje
1 tstørket oregano
½ tssalt
½ tspepper
2 dltomatsaus
3 dlTINE Revet Lettost 17% fett

SALAT

12 stkcherrytomater
1 dlpinjekjerner
65 dlruccola
2 ssolivenolje
1 ssbalsamicoeddik
½ tssalt
½ tspepper

Slik gjør du det

    1. Ha mel og salt i en bakebolle og smuldre i gjær. Ha i vann og olivenolje og elt godt sammen med en kjøkkenmaskin med eltekrok, ca. 10 minutter. La deigen heve under et klede i ca. 1 time.
    2. Skjær rødløk, aubergine, squash og paprika i biter eller skiver, vend med olje, oregano, salt og pepper, og grill grønnsakene til myke i en grillpanne eller på grill.
    3. Sett ovnen på 220 °C. Ha deigen ut på et melet bord og kjevle ut tynne pizzabunner i ønsket størrelse. Forstek i ca. 5 minutter.

      Tips:

      Om bunnen blåser seg opp i ovnen, er det bare å stikke hull på luftboblene med en gaffel slik at den forblir flat.

    4. Fordel tomatsaus og revet ost på bunnen. Topp med grillede grønnsaker og stek i ovnen til gyllen og sprø i kantene eller osten er smeltet. Bruk gjerne en pizzastein.

      Tips:

      Her er oppskrift på enkel Hjemmelaget pizzasaus. Nam!

    5. Del cherrytomater i to og rist pinjekjernene gylne i en varm, tørr stekepanne. Vend med ruccola, olivenolje, balsamicoeddik, salt og pepper og server ved siden av eller på toppen av pizzaen.

Tips:

Ønsker du et alternativ til denne vegetarvarianten, kan du toppe den med tynne skiver av grillet oksekjøtt eller spekeskinke.

Kommentarer