No-bake pai med tomat

No bake pai med tomat

0
  • Enkel
  • 30 min
Vegetar-pai med tomat, crème fraîche, kremost og bunn som ikke trenger steking. 

Ingredienser

Utstyr

paiform, ca. 25 cm i diameter

No-bake paibunn

200 g Ritzkjeks eller annen salt kjeks
50 g pinjekjerner
200 g TINE Usaltet Smør

Kremostfyll

250 g romtemperert TINE Kremgo® Naturell
3 dl TINE Lett Crème Fraîche 10 %
2 ss hakket frisk basilikum
¼ ts pepper

Topping

200 g tomater , gjerne forskjellig farge
1 stilk frisk basilikum

Slik gjør du det

    1. Kjør kjeks og pinjekjerner til smuler i en kjøkkenmaskin med knivblad. Smelt smør og rør inn.
    2. Press blandingen ut i en paiform, ca. 25 cm i diameter. Press godt opp langs kanten. Sett bunnen i fryseren mens du lager fyllet.
    3. Pisk romtemperert kremost, crème fraîche, basilikum og pepper til en luftig krem. Fordel utover i paibunnen.
    4. Del tomater i skiver og fordel utover paien. Oppbevar kaldt før servering, og server med frisk basilikum, salt og pepper.
      Tips
      Ruccola, pinjekjerner og litt olivenolje gjør seg også godt som ekstra topping.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat