Skip to main content

No bake pai med tomat

Enkel
30min

Vegetar-pai med tomat, TINE® Petite Fraîche, kremost og bunn som ikke trenger steking.

4.0
(2)
Next ImageNo bake pai med tomat

Ingredienser

Antall porsjoner

No-bake paibunn

200 g
Ritzkjeks eller annen salt kjeks
50 g
pinjekjerner

Kremostfyll

250 g
2 ss
hakket frisk basilikum
0.25 ts
pepper

Topping

200 g
tomat, gjerne forskjellig farge
1 stilk
frisk basilikum

Fremgangsmåte

  1. Kjør kjeks og pinjekjerner til smuler i en kjøkkenmaskin med knivblad. Smelt smør og rør inn.

  2. Press blandingen ut i en paiform, ca. 25 cm i diameter. Press godt opp langs kanten. Sett bunnen i fryseren mens du lager fyllet.

  3. Pisk romtemperert kremost, TINE® Petite Fraîche, basilikum og pepper til en luftig krem. Fordel utover i paibunnen.

  4. Del tomater i skiver og fordel utover paien. Oppbevar kaldt før servering, og server med frisk basilikum, salt og pepper.

    Tips

    Ruccola, pinjekjerner og litt olivenolje gjør seg også godt som ekstra topping.
Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter