No-bake pai med tomat

No bake pai med tomat

0
0
Enkel30 min
Vegetar-pai med tomat, crème fraîche, kremost og bunn som ikke trenger steking. 

Ingredienser

Antall porsjoner

No-bake paibunn

Kremostfyll

Topping

  • 200 g
    tomater , gjerne forskjellig farge
  • 1 stilk
    frisk basilikum

Slik gjør du det

  1. 1

    Kjør kjeks og pinjekjerner til smuler i en kjøkkenmaskin med knivblad. Smelt smør og rør inn.

  2. 2

    Press blandingen ut i en paiform, ca. 25 cm i diameter. Press godt opp langs kanten. Sett bunnen i fryseren mens du lager fyllet.

  3. 3

    Pisk romtemperert kremost, crème fraîche, basilikum og pepper til en luftig krem. Fordel utover i paibunnen.

  4. 4

    Del tomater i skiver og fordel utover paien. Oppbevar kaldt før servering, og server med frisk basilikum, salt og pepper.

    Tips

    Ruccola, pinjekjerner og litt olivenolje gjør seg også godt som ekstra topping.

Del denne oppskriften: