Minipaier med fetaost

Minipaier med fetaost

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Lekre små paier i porsjonsformer. Veldig hendige å ha med seg på tur, kjempegode på smak og i tillegg er de lettlagde. Kan det bli bedre? Oppskriften gir ca 16 små paier.

Antall porsjoner

Ingredienser

Til paideigen:

2 ½ dl hvetemel
100 g TINE Meierismør

Til fyllet:

100 g fetaost
8 stk cherrytomater
3 stk egg
2 ½ dl TINE Matfløte
½ ts salt
½ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Finn fram små porsjonsformer. Alternativt kan du bruke et muffinsbrett med teflonbelegg.
    2. Ha mel og smør i en food processor og la maskinen gå noen sekunder slik at det blir en grynet masse. Samle alt sammen til en deig med hendene og trykk deigen ut i 16 engangsaluminiumsformer. La formene stå kjølig ca. 30 minutter.
    3. Sett stekeovnen på 225 °C.
    4. Mos osten og del tomatene i to. Visp sammen egg, fløte, salt og pepper. Fordel osten i formene og hell over eggeblandingen. Legg ½ tomat i hver form. Stek paiene midt i ovnen i ca 18 – 20 minutter

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat