
Minipaier med fetaost
Lekre små paier i porsjonsformer. Veldig hendige å ha med seg på tur, kjempegode på smak og i tillegg er de lettlagde. Kan det bli bedre? Oppskriften gir ca 16 små paier.

Ingredienser
Antall porsjoner
8
Fremgangsmåte
- 1
Finn fram små porsjonsformer. Alternativt kan du bruke et muffinsbrett med teflonbelegg.
- 2
Ha mel og smør i en food processor og la maskinen gå noen sekunder slik at det blir en grynet masse. Samle alt sammen til en deig med hendene og trykk deigen ut i 16 engangsaluminiumsformer. La formene stå kjølig ca. 30 minutter.
- 3
Sett stekeovnen på 225 °C.
- 4
Mos osten og del tomatene i to. Visp sammen egg, fløte, salt og pepper. Fordel osten i formene og hell over eggeblandingen. Legg ½ tomat i hver form. Stek paiene midt i ovnen i ca 18 – 20 minutter
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



