Skip to main content

Minipaier med fetaost

Enkel
15min

Lekre små paier i porsjonsformer. Veldig hendige å ha med seg på tur, kjempegode på smak og i tillegg er de lettlagde. Kan det bli bedre? Oppskriften gir ca 16 små paier.

4.0
(12)
Next ImageMinipaier med fetaost

Ingredienser

Antall porsjoner

8

Til paideigen:

2.5 dl
hvetemel

Til fyllet:

100 g
fetaost
8 stk
cherrytomat
3 stk
egg
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Finn fram små porsjonsformer. Alternativt kan du bruke et muffinsbrett med teflonbelegg.

  2. Ha mel og smør i en food processor og la maskinen gå noen sekunder slik at det blir en grynet masse. Samle alt sammen til en deig med hendene og trykk deigen ut i 16 engangsaluminiumsformer. La formene stå kjølig ca. 30 minutter.

  3. Sett stekeovnen på 225 °C.

  4. Mos osten og del tomatene i to. Visp sammen egg, fløte, salt og pepper. Fordel osten i formene og hell over eggeblandingen. Legg ½ tomat i hver form. Stek paiene midt i ovnen i ca 18 – 20 minutter

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter