Kyllingspøkelser

Kyllingspøkelser

Kommentarer 4
  • Enkel
  • 35 min
Festlige små pizza-spøkelser fylt med saftig kylling. Spøkelsene passer perfekt å servere til Halloween-festen og barnebursdager.

Antall porsjoner

Ingredienser

Utstyr

Stekeplate med bakepapir

Ferdigbunn:

1 stk rund Nå® Familiepizzabunn Italiensk

Fyll:

8 stk kyllinglår (nederste del)
4 ss ferdig pizzasaus
200 g Jarlsberg® Original (8 skiver)

Pensling:

2 ss TINE Meierismør

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 225 °C.
    2. Åpne NÅ-pakningen og rull deigen ut på stekebrettet sammen med bakepapiret. Del den så inn i 8 passe store snipper.
    3. Smør pizzasaus og legg osteskiver på snippene. Pakk kyllingbiter inn i leivene. Klipp hull til øyne og munn, pensle med smør og stek i ovnen i 15 - 20 minutter.
Tips!

Du kan selvsagt lage disse kyllingspøkelsene med hjemmelaget pizzadeig også.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Thea

    4 år siden
    Kan man bruke kjøttdeig

    Kommenter  (0)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

      4 år siden
      Det kan du, Thea :) Bland litt salt og pepper inn i kjøttdeigen og form små pølser av kjøttdeig. Lykke til!

      Kommenter  (1)

    • Mariann S Aas-Haug

      4 år siden
      Hei hvordan lager du spøkelsesnippen? Forsto ikke helt hvordan jeg jeg lager snipper og bretter den sammen.

      Kommenter  (0)

      • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

        4 år siden
        Hei Marianne, Det skjønner jeg godt, litt vanskelig å forklare selv om det er enkelt å lage. Av deigen skjærer du ut snipper, det er formen som ruter i kortstokken har :) Ha tomatsaus og ost på en snipp, legg deretter på kyllingklubba med den kjøttfulle delen der det er mest deig. Brett deigen rundt og klem litt sammen, sørg for at alle skjøtene blir på ene siden av kyllingklubba og legg den med skjøtene ned på stekebrettet. Klipp hull til øyne og munn, pensle med smør og stek:)

        Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat