Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Kjøttdeigpai med ostedekke

Enkel
1t 20min

God og mettende pai med kjøttdeig. Paien passer godt når hele familien skal kose seg, enten det er til hverdags eller på lørdagskvelden. Hvis du ønsker å spare tid, kan du bruke ferdig paibunn.

3.8
(161)
Kjøttdeigpai med ostedekke

Ingredienser

Ferdig paibunn

1 stk
ferdig paibunn

Eller lag din egen paibunn

4 dl
hvetemel
2 ss
vann

Kjøttsaus

1 stk
hakket løk
400 g
kjøttdeig
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
2 stk
hakkede hvitløksfedd
1.5 dl
tomatpuré
3 ss
hakket, fersk basilikum eller 1 teskje tørket
1 dl
sylteløk
200 g
strimlet røkt skinke

Eggeblanding

3 stk
eggeplomme
2 ss
hvetemel
¼ ts
salt
1 ss
pinjekjerner

Pynt

potte
basilikum
1 ss
pinjekjerner

Slik gjør du

Hjemmelaget paibunn

Kjøttsaus

Eggeblanding

Pynt

Tips

Server gjerne paien sammen med en frisk salat.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter