Kjøttdeigpai med ostedekke
Enkel
1t 20min
God og mettende pai med kjøttdeig. Paien passer godt når hele familien skal kose seg, enten det er til hverdags eller på lørdagskvelden. Hvis du ønsker å spare tid, kan du bruke ferdig paibunn.
3.9
(150)

Ingredienser
Ferdig paibunn
1 stk
ferdig paibunn
Kjøttsaus
1 stk
hakket løk
400 g
kjøttdeig
1 ss
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
2 stk
hakkede hvitløksfedd
1.5 dl
tomatpuré
3 ss
hakket, fersk basilikum eller 1 teskje tørket
1 dl
sylteløk
200 g
strimlet røkt skinke
Eggeblanding
3 dl
3 stk
eggeplomme
2 ss
hvetemel
¼ ts
salt
1 ss
pinjekjerner
Pynt
⅛ potte
basilikum
1 ss
pinjekjerner
Slik gjør du
Hjemmelaget paibunn
Kjøttsaus
Eggeblanding
Pynt
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Server gjerne paien sammen med en frisk salat.






