
Hjemmelaget grov pizzabunn
Lag din egen sunnere og grove pizzadeig. Smaker helt nydelig med crème fraîche som hvit pizzasaus.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Enkel, hvit pizzasaus
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 225 °C.
- 2
Rør gjær ut i lunkent vann. Ha i olje, salt og tilsett det sammalte melet og så mye av det fine slik at det blir en passe fast deig.
- 3
La pizzadeigen heve tildekket på et lunt sted i ca 20 minutter.
- 4
Kjevle ut deigen, enten på bakebord eller direkte på bakepapir på stekeplate. Den skal dekke hele stekeplaten.
Enkel pizzasaus
- 5
Rør hvitløk, oregano, salt og pepper inn i crème fraîche.
- 6
Fordel pizzasausen jevnt over pizzaen før du fyller den med det du måtte ønske av grønnsaker og kjøtt/fisk og ost. Stek pizzen i nederste del av stekeovnen i ca. 15 minutter. Vel bekomme!
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



