Flatbread-pizza med pære, brie og bacon

Flatbread-pizza med pære, brie og bacon

0
11
Enkel60 min
Flatbread er den trendy – og enkle – måten å servere pizza på. Vi har valgt en deilig kombinasjon av søt, karamellisert pære, salt bacon og smeltet brie.

Ingredienser

Antall stykker

  • 2 stk
    nanbrød (evnt. pitabrød)
  • 1 pakke
    bacon
  • 2 stk
    pærer
  • 1 ss
    brunt sukker
  • ¼ ts
    kanel
  • ½ ts
    salt
  • 1 ss
    olivenolje
  • 1 stk
    rødløk
  • 200 g

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 220 °C og dekk en stekeplate med bakepapir. Legg på nanbrødene.

  2. 2

    Stek baconskivene sprø og gylne i en varm stekepanne og la renne av seg på litt kjøkkenpapir.

  3. 3

    Del pæren i tynne båter og karamelliser i baconfettet sammen med brunt sukker, kanel og salt, ca. 5 minutter.

  4. 4

    Pensle nanbrødene med olivenolje. Skjær rødløk i tynne båter og fordel utover. Ha på karamelliserte pærer og brie i tynne skiver. Stek midt i ovnen i 10-12 minutter. Topp med bacon og rucola og server.

Del denne oppskriften: