Flatbread-pizza med pære, brie og bacon

Flatbread-pizza med pære, brie og bacon

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 60 min
  • 10 min
Flatbread er den trendy – og enkle – måten å servere pizza på. Vi har valgt en deilig kombinasjon av søt, karamellisert pære, salt bacon og smeltet brie.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk nanbrød (evnt. pitabrød)
1 pakke bacon
2 stk pærer
1 ss brunt sukker
¼ ts kanel
½ ts salt
1 ss olivenolje
1 stk rødløk
200 g Fryd® Brie

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 220 °C og dekk en stekeplate med bakepapir. Legg på nanbrødene.
    2. Stek baconskivene sprø og gylne i en varm stekepanne og la renne av seg på litt kjøkkenpapir.
    3. Del pæren i tynne båter og karamelliser i baconfettet sammen med brunt sukker, kanel og salt, ca. 5 minutter.
    4. Pensle nanbrødene med olivenolje. Skjær rødløk i tynne båter og fordel utover. Ha på karamelliserte pærer og brie i tynne skiver. Stek midt i ovnen i 10-12 minutter. Topp med bacon og rucola og server.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat