Flatbread-pizza med pære, brie og bacon
Enkel•60 min10 min
Flatbread er den trendy – og enkle – måten å servere pizza på. Vi har valgt en deilig kombinasjon av søt, karamellisert pære, salt bacon og smeltet brie.
Ingredienser
Antall stykker
-
2 stknanbrød (evnt. pitabrød)
-
1 pakkebacon
-
2 stkpærer
-
1 ssbrunt sukker
-
¼ tskanel
-
½ tssalt
-
1 ssolivenolje
-
1 stkrødløk
-
150 g
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 220 °C og dekk en stekeplate med bakepapir. Legg på nanbrødene.
-
2
Stek baconskivene sprø og gylne i en varm stekepanne og la renne av seg på litt kjøkkenpapir.
-
3
Del pæren i tynne båter og karamelliser i baconfettet sammen med brunt sukker, kanel og salt, ca. 5 minutter.
-
4
Pensle nanbrødene med olivenolje. Skjær rødløk i tynne båter og fordel utover. Ha på karamelliserte pærer og brie i tynne skiver. Stek midt i ovnen i 10-12 minutter. Topp med bacon og rucola og server.