
Vegetarisk pastagrateng
Oppskrift på vegetarrett med pasta, tomater, paprika og en god saus laget i form. Her har du har en middag som metter.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Saus:
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 200°C.
- 2
Kok pasta etter anvisning på pakken og la den renne av. Del tomatene i to og paprika i strimler.
- 3
Varm opp smør i en panne, og stek tomatene i noen minutter sammen med finhakket hvitløk. Tilsett sukker og stek i noen minutter til. Smak til med salt og pepper. Skjær basilikum i strimler, og bland i.
- 4
Bland sammen fløte, egg og ost i en bolle. Smak til med salt og pepper. Bland i pasta. Vend i tomater og paprika.
- 5
Hell det i en smurt ildfast form. Topp med revet ost. Stek formen på nederste rille i ovnen i ca. 15 minutter. Topp ferdigstekt rett med frisk basilikum.
Tips
Server gjerne med en salat og godt brød, for eksempel lette brytebrød med kesam.