
One-pot vegetar pasta med kremost og grønnkål
Lag en rask, enkel og smakfull vegetar-middag med pasta, hvitløk og pepperkremost. One pot lages i en og samme form, så det blir lite å vaske opp og mer tid til å nyte maten!
Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Forvarm ovnen til 180 ℃.
- 2
Riv grønnkål i biter og skjær squash og sjalottløk i skiver. Ha det i en form og riv hvitløk over. Hell over olivenolje, ha på salt og bland med grønnsakene.
- 3
Topp med kremost og stek blandingen i ovnen i 10 minutter, til osten smelter og grønnsakene er myke.
- 4
Kok pasta mens grønnsakene er i ovnen, og spar 2 dl av pastavannet når pastaen er klar.
- 5
Når grønnsakene er ferdige i ovnen, hell pasta og pastavann oppi formen. Tilsett revet ost og persille og rør godt rundt til alt er godt blandet. Topp med sitronzest.