Antall porsjoner
4
1. Kok tortellini etter anvisningen på pakken. Når den er ferdigkokt, heller du av vannet i et dørslag.
2. Stek kjøttdeig i olje i en middels varm stekepanne til den er gjennomstekt, i 5–8 minutter. Legg kjøttdeigen på et kjøkkenpapir og la den renne av.
3. Vask og skjær gulrot og løk i like store biter. Skrell og finhakk hvitløk. Stek gulrot, løk og hvitløk på middels sterk varme i stekepanna til de blir myke, ca. 5 minutter.
4. Skjær sjampinjong i biter. Ha kjøttdeigen tilbake i panna og rør inn sopp, grønnsakskraft, tomatpuré, pepper og oregano. Kok under omrøring i 5–10 minutter. Server tortellini med kjøttsaus og revet parmesan.
Tips
Tortellini bolognese
Oppskrift på middag med inspirasjon fra det italienske kjøkken. Tortellini med kjøttdeig, sopp, gulrot, løk og hvitløk.
Revet parmesan er nydelig på pasta.