Skip to main content

Tortellini bolognese

Enkel
30min

Oppskrift på middag med inspirasjon fra det italienske kjøkken. Tortellini med kjøttdeig, sopp, gulrot, løk og hvitløk.

4.0
(41)
Next ImageTortellini bolognese

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g
tortellini med kjøtt
200 g
kjøttdeig
2 ss
olivenolje til steking
1 stk
gulrot
1 stk
løk
2 stk
hvitløksfedd
100 g
sjampinjong
1 dl
grønnsaksbuljong (evt vann tilsatt buljong)
0.5 dl
tomatpuré
0.5 ts
pepper
1 ts
oregano/mynte
4 ss
parmesan

Fremgangsmåte

  1. Kok tortellini etter anvisningen på pakken. Når den er ferdigkokt, heller du av vannet i et dørslag.

  2. Stek kjøttdeig i olje i en middels varm stekepanne til den er gjennomstekt, i 5–8 minutter. Legg kjøttdeigen på et kjøkkenpapir og la den renne av.

  3. Vask og skjær gulrot og løk i like store biter. Skrell og finhakk hvitløk. Stek gulrot, løk og hvitløk på middels sterk varme i stekepanna til de blir myke, ca. 5 minutter.

  4. Skjær sjampinjong i biter. Ha kjøttdeigen tilbake i panna og rør inn sopp, grønnsakskraft, tomatpuré, pepper og oregano. Kok under omrøring i 5–10 minutter. Server tortellini med kjøttsaus og revet parmesan.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Revet parmesan er nydelig på pasta.

Flere fristende oppskrifter