Tortellini bolognese

Tortellini bolognese

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Oppskrift på middag med inspirasjon fra det italienske kjøkken. Tortellini med kjøttdeig, sopp, gulrot, løk og hvitløk.

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g tortellini med kjøtt
200 g kjøttdeig
2 ss olivenolje til steking
1 stk gulrot
1 stk løk
2 stk hvitløksfedd
100 g sjampinjong
1 dl grønnsaksbuljong (evt vann tilsatt buljong)
½ dl tomatpuré
½ ts pepper
1 ts oregano
4 ss parmesan

Slik gjør du det

    1. Kok tortellini etter anvisningen på pakken. Når den er ferdigkokt, heller du av vannet i et dørslag.
    2. Stek kjøttdeig i olje i en middels varm stekepanne til den er gjennomstekt, i 5–8 minutter. Legg kjøttdeigen på et kjøkkenpapir og la den renne av.
    3. Vask og skjær gulrot og løk i like store biter. Skrell og finhakk hvitløk. Stek gulrot, løk og hvitløk på middels sterk varme i stekepanna til de blir myke, ca. 5 minutter.
    4. Skjær sjampinjong i biter. Ha kjøttdeigen tilbake i panna og rør inn sopp, grønnsakskraft, tomatpuré, pepper og oregano. Kok under omrøring i 5–10 minutter. Server tortellini med kjøttsaus og revet parmesan.
Tips!

Revet parmesan er nydelig på pasta.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat