Skip to main content

Pasta med kylling, nøtter og ruccola

Enkel
30min

Kylling og pasta er en god kombinasjon. Lett creme fraiche er et godt utgangspunkt for en god pastasaus.

4.0
(68)
Next ImagePasta med kylling, nøtter og ruccola

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g
penne eller pastaskruer
400 g
kyllingfilet
1 dl
valnøtter
80 g
ruccola
4 ss
Revet JARLSBERG® eller annen god gulost
0.25 ts
nykvernet pepper
1 dl
Revet JARLSBERG® som topping

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta som anvist på pakken. La den renne av i det dørslag, men spar ca én desiliter av kokevannet.

  2. Skjær kyllingfiletene i biter. Stek kyllingbitene i smør i ca 5 minutter. La valnøttene steke med de siste minuttene.

  3. Kok opp creme fraiche sammen med resten av pastavannet i en kjele. Vend i pasta, ruccola og den revne osten. Bland i kylling og nøtter, og la alt bli gjennomvarmt.

  4. Strø revet ost over ved servering sammen med nykvernet pepper.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Betegnelsen "al dente" brukes ikke bare om pasta, men også om ris og bønner som er kokt slik at den ikke er hard, men fortsatt har beholdt sin fasthet. "Al dente" er italiensk og betyr "til tannen".

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter