
Pasta med kylling, nøtter og ruccola
Kylling og pasta er en god kombinasjon. Lett creme fraiche er et godt utgangspunkt for en god pastasaus.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kok pasta som anvist på pakken. La den renne av i det dørslag, men spar ca én desiliter av kokevannet.
- 2
Skjær kyllingfiletene i biter. Stek kyllingbitene i smør i ca 5 minutter. La valnøttene steke med de siste minuttene.
- 3
Kok opp creme fraiche sammen med resten av pastavannet i en kjele. Vend i pasta, ruccola og den revne osten. Bland i kylling og nøtter, og la alt bli gjennomvarmt.
- 4
Strø revet ost over ved servering sammen med nykvernet pepper.
Tips
Betegnelsen "al dente" brukes ikke bare om pasta, men også om ris og bønner som er kokt slik at den ikke er hard, men fortsatt har beholdt sin fasthet. "Al dente" er italiensk og betyr "til tannen".
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



