Pasta med røkt skinke
Oppskrift på rask middag bestående av din favorittpasta, røkt skinke og crispe grønnsaker i en kremet saus. Retten er mild og passer derfor godt til barna.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 400 g tagliatelle, eller annen pasta
- 100 g sukkererter
- 3 stykk gulrot
- 1 stykk brokkoli
- 3 dl TINE® Matfløte
- 200 g røkt skinke
Slik gjør du
1
Kok pasta etter anvisning på pakken. Når pastaen er ferdig, hell ut vannet og la pastaen ligge i dørslag.
2
Kutt sukkererter, gulrøtter og brokkoli i ca like store biter. Kok opp lettsaltet vann og ha oppi grønnsakene. Kok til grønnsakene er møre, ca 5-8 minutter.
3
Hell vannet fra grønnsakene og kok opp fløten på middels sterk varme.
4
Del skinken i biter. Ha pasta, grønnsaker og skinke i den varme fløten, og bland forsiktig sammen til alt er gjennomvarmt.
TipsØnsker du mer smak, kan du tilsette litt ekstra krydder eller urter.
TipsIstedenfor røkt skinke kan du gjerne bruke sommerkoteletter.