
Pasta med reker og squash
Enkel•20 min min
Her har du en oppskrift på pasta blandet med reker, squash og rikelig med hvitløk. Resultatet blir en god, rask og mettende middagsrett.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gmakaroni eller annen småpasta, gjerne av fullkorn
-
1 stkliten squash
-
2 stkhvitløksfedd
-
2 ss
-
2 kvisterbladpersille
-
150 grensede reker
-
1 tssalt
-
¼ tspepper
-
½ dlhvitvin eller eplejuice
-
2 dlTINE® Matfløte eller Kremfløte
-
1 sshummer- eller fiskefond
Slik gjør du det
-
1
Kok pastaen "al dente" i lettsaltet vann, som anvist på pakken.
-
2
Skjær squash i tynne skiver og finhakk hvitløken. Stek dette på middels varme i litt smør til squashen er blitt myk
-
3
Hakk persillen grovt og bland det i sammen med rekene. La det frese i noen minutter. Ha på salt og pepper.
-
4
Ha squash-og rekeblandingen på en tallerken. Kok ut pannen med enten hvitvin eller juice, fløte og fond. La det koke inn litt. Bland i pastaen og rekeblandingen og server.
Tips
Server gjerne godt brød ved siden av.