Pasta med reker og squash

Pasta med reker og squash

0
16
Enkel20 min
Her har du en oppskrift på pasta blandet med reker, squash og rikelig med hvitløk. Resultatet blir en god, rask og mettende middagsrett.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 400 g
    makaroni eller annen småpasta, gjerne av fullkorn
  • 1 stk
    liten squash
  • 2 stk
    hvitløksfedd
  • 2 ss
  • 2 kvister
    bladpersille
  • 150 g
    rensede reker
  • 1 ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • ½ dl
    hvitvin eller eplejuice
  • 2 dl
    TINE® Matfløte eller Kremfløte
  • 1 ss
    hummer- eller fiskefond

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pastaen "al dente" i lettsaltet vann, som anvist på pakken.

  2. 2

    Skjær squash i tynne skiver og finhakk hvitløken. Stek dette på middels varme i litt smør til squashen er blitt myk

  3. 3

    Hakk persillen grovt og bland det i sammen med rekene. La det frese i noen minutter. Ha på salt og pepper.

  4. 4

    Ha squash-og rekeblandingen på en tallerken. Kok ut pannen med enten hvitvin eller juice, fløte og fond. La det koke inn litt. Bland i pastaen og rekeblandingen og server.

    Tips

    Server gjerne godt brød ved siden av.

Tips

Når du lager pastaretter, smaker det alltid best når pastaen er nykokt, varm og "al dente", altså med litt tyggemotstand. 

Del denne oppskriften: