Håndkle og blad
Pasta med reker og squash
(1515)

Pasta med reker og squash

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Her har du en oppskrift på pasta blandet med reker, squash og rikelig med hvitløk. Resultatet blir en god, rask og mettende middagsrett.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

400 gmakaroni eller annen småpasta, gjerne av fullkorn
1 stkliten squash
2 stkhvitløksfedd
2 ssTINE Meierismør
2 kvisterbladpersille
150 grensede reker
1 tssalt
¼ tspepper
½ dlhvitvin eller eplejuice
2 dlTINE Matfløte eller Kremfløte
1 sshummer- eller fiskefond
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok pastaen "al dente" i lettsaltet vann, som anvist på pakken.
    2. Skjær squash i tynne skiver og finhakk hvitløken. Stek dette på middels varme i litt smør til squashen er blitt myk
    3. Hakk persillen grovt og bland det i sammen med rekene. La det frese i noen minutter. Ha på salt og pepper.
    4. Ha squash-og rekeblandingen på en tallerken. Kok ut pannen med enten hvitvin eller juice, fløte og fond. La det koke inn litt. Bland i pastaen og rekeblandingen og server.
      Blått hjerte
      Tips!

      Server gjerne godt brød ved siden av.

Blått hjerte
Tips!

Når du lager pastaretter, smaker det alltid best når pastaen er nykokt, varm og "al dente", altså med litt tyggemotstand.

 

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat