Pasta med reker og squash

Pasta med reker og squash

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Her har du en oppskrift på pasta blandet med reker, squash og rikelig med hvitløk. Resultatet blir en god, rask og mettende middagsrett.

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g makaroni eller annen småpasta, gjerne av fullkorn
1 stk liten squash
2 stk hvitløksfedd
2 ss TINE Meierismør
2 kvister bladpersille
150 g rensede reker
1 ts salt
¼ ts pepper
½ dl hvitvin eller eplejuice
2 dl TINE Matfløte eller Kremfløte
1 ss hummer- eller fiskefond

Slik gjør du det

    1. Kok pastaen "al dente" i lettsaltet vann, som anvist på pakken.
    2. Skjær squash i tynne skiver og finhakk hvitløken. Stek dette på middels varme i litt smør til squashen er blitt myk
    3. Hakk persillen grovt og bland det i sammen med rekene. La det frese i noen minutter. Ha på salt og pepper.
    4. Ha squash-og rekeblandingen på en tallerken. Kok ut pannen med enten hvitvin eller juice, fløte og fond. La det koke inn litt. Bland i pastaen og rekeblandingen og server.
      Tips!

      Server gjerne godt brød ved siden av.

Tips!

Når du lager pastaretter, smaker det alltid best når pastaen er nykokt, varm og "al dente", altså med litt tyggemotstand.

 

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat