
Pasta med reker og squash
Her har du en oppskrift på pasta blandet med reker, squash og rikelig med hvitløk. Resultatet blir en god, rask og mettende middagsrett.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kok pastaen "al dente" i lettsaltet vann, som anvist på pakken.
- 2
Skjær squash i tynne skiver og finhakk hvitløken. Stek dette på middels varme i litt smør til squashen er blitt myk
- 3
Hakk persillen grovt og bland det i sammen med rekene. La det frese i noen minutter. Ha på salt og pepper.
- 4
Ha squash-og rekeblandingen på en tallerken. Kok ut pannen med enten hvitvin eller juice, fløte og fond. La det koke inn litt. Bland i pastaen og rekeblandingen og server.
Tips
Server gjerne godt brød ved siden av.
Tips
Når du lager pastaretter, smaker det alltid best når pastaen er nykokt, varm og "al dente", altså med litt tyggemotstand.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



