Skip to main content

Pasta med reker og squash

Enkel
20min

Her har du en oppskrift på pasta blandet med reker, squash og rikelig med hvitløk. Resultatet blir en god, rask og mettende middagsrett.

3.9
(17)
Next ImagePasta med reker og squash

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g
makaroni eller annen småpasta, gjerne av fullkorn
1 stk
liten squash
2 stk
hvitløksfedd
2 kvist
bladpersille
150 g
rensede reker
1 ts
salt
0.25 ts
pepper
0.5 dl
hvitvin eller eplejuice
2 dl
TINE® Matfløte eller Kremfløte
1 ss
hummer- eller fiskefond

Fremgangsmåte

  1. Kok pastaen "al dente" i lettsaltet vann, som anvist på pakken.

  2. Skjær squash i tynne skiver og finhakk hvitløken. Stek dette på middels varme i litt smør til squashen er blitt myk

  3. Hakk persillen grovt og bland det i sammen med rekene. La det frese i noen minutter. Ha på salt og pepper.

  4. Ha squash-og rekeblandingen på en tallerken. Kok ut pannen med enten hvitvin eller juice, fløte og fond. La det koke inn litt. Bland i pastaen og rekeblandingen og server.

    Tips

    Server gjerne godt brød ved siden av.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Når du lager pastaretter, smaker det alltid best når pastaen er nykokt, varm og "al dente", altså med litt tyggemotstand.

 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter