Skip to main content

Fusilli med krepsehaler

Enkel
15min

Lettvint og smakfull pastarett med få ingredienser. Sausen med kesam, paprika og ruccola gir en spennende smak til krepsehalene.

3.8
(30)
Next ImageFusilli med krepsehaler

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g
pasta fusilli
4 ss
finhakket, hermetisk paprika
1 beger
krepsehale
3 dl
ruccola

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta som anvist på pakken. Hell av vannet og avkjøl pastaen i rennende vann.

  2. Bland kesam med paprika, og rør det sammen med pastaen og avrente krepsehaler. Smak til med salt.

  3. Grovhakk ruccolaen og bland det i det øvrige. Hold av litt til pynt.

    Tips

    Server med nykvernet pepper og godt brød, for eksempel Fetaostbrød med oregano.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter