Fusilli med krepsehaler

Fusilli med krepsehaler

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Lettvint og smakfull pastarett med få ingredienser. Sausen med kesam, paprika og ruccola gir en spennende smak til krepsehalene.

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g pasta fusilli
1 dl Kesam® Original
4 ss finhakket, hermetisk paprika
1 beger krepsehale
3 dl ruccola

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakken. Hell av vannet og avkjøl pastaen i rennende vann.
    2. Bland kesam med paprika, og rør det sammen med pastaen og avrente krepsehaler. Smak til med salt.
    3. Grovhakk ruccolaen og bland det i det øvrige. Hold av litt til pynt.
      Tips!

      Server med nykvernet pepper og godt brød, for eksempel Fetaostbrød med oregano.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat