Fusilli med krepsehaler

Fusilli med krepsehaler

0
16
Enkel15 min
Lettvint og smakfull pastarett med få ingredienser. Sausen med kesam, paprika og ruccola gir en spennende smak til krepsehalene.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 300 g
    pasta fusilli
  • 1 dl
  • 4 ss
    finhakket, hermetisk paprika
  • 1 beger
    krepsehale
  • 3 dl
    ruccola

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pasta som anvist på pakken. Hell av vannet og avkjøl pastaen i rennende vann.

  2. 2

    Bland kesam med paprika, og rør det sammen med pastaen og avrente krepsehaler. Smak til med salt.

  3. 3

    Grovhakk ruccolaen og bland det i det øvrige. Hold av litt til pynt.

    Tips

    Server med nykvernet pepper og godt brød, for eksempel Fetaostbrød med oregano.

Del denne oppskriften: