Kylling med pasta og pesto

Kylling med pasta og pesto

5
  • Enkel
  • 20 min
Kylling med pasta og pesto passer godt til hverdags. Noen ristede pinjekjerner gjør den ekstra smakfull.

Ingredienser

1 ts salt
400 g tagliatelle eller annen god pasta
3 ss pinjekjerner
4 stk kyllingfileter
2 ss rapsolje , solsikkeolje eller annen egnet olje til steking
3 ss pesto

Slik gjør du det

    1. Kok opp rikelig med lettsaltet vann i en mellomstor gryte, og kok pasta etter anvisningen på pakken.
    2. Sett en stekepanne på middels sterk varme. Ha pinjekjerner i den tørre stekepannen, og rist dem uten olje til de er gyllenbrune, i 3–4 minutter.
    3. Skjær kyllingfilet i strimler, og stek dem på middels varme i litt olje til de er gjennomstekte med en lys gyllen farge, i 5–6 minutter.
    4. Sil vannet fra pastaen og vend inn pesto. Server med kylling og et dryss av pinjekjerner.
Tips!

Hvis du er usikker på hvor mye pasta du skal beregne per person, bruk følgende huskeregel: 100 gram ukokt pasta pr person. Pasta tar til seg litt i overkant av sin egen vekt i vann når den er ferdig kokt, så det vil si at 100 gram tørr pasta veier litt over 200 gram når den er ferdig kokt.

Kommentarer

  • Johan

    5 måneder siden
    Prøvde denne retten i forrige uke med noen venninner på besøk. Vi likte den, men kunne kanskje trengt et tilskudd av noen friske urter eller noe sånt? Bare et forslag som jeg kaster ut der asså. Ellers, en veldig god oppskrift :P

     (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      5 måneder siden
      Takk for at du deler dine tips og anbefalinger med alle oss, Johan :) Det er hyggelig å se at retten falt i smak!

       (0)

      • Hahahaha

        2 måneder siden
        Det var veldig godt lagde det til en skoleoppgave

         (0)


  • Adrian

    1 år siden
    Bra Gjort!

     (2)

    • michee

      4 måneder siden
      takk hvem er du michee

       (1)


Det er mye kjærlighet i god mat