
Kylling med pasta og pesto
Enkel•20 min min
Kylling med pasta og pesto passer godt til hverdags. Noen ristede pinjekjerner gjør den ekstra smakfull.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 tssalt
-
400 gtagliatelle eller annen god pasta
-
3 sspinjekjerner
-
4 stkkyllingfileter
-
2 ssrapsolje , solsikkeolje eller annen egnet olje til steking
-
3 sspesto
Slik gjør du det
-
1
Kok opp rikelig med lettsaltet vann i en mellomstor gryte, og kok pasta etter anvisningen på pakken.
-
2
Sett en stekepanne på middels sterk varme. Ha pinjekjerner i den tørre stekepannen, og rist dem uten olje til de er gyllenbrune, i 3–4 minutter.
-
3
Skjær kyllingfilet i strimler, og stek dem på middels varme i litt olje til de er gjennomstekte med en lys gyllen farge, i 5–6 minutter.
-
4
Sil vannet fra pastaen og vend inn pesto. Server med kylling og et dryss av pinjekjerner.