Spaghetti med smør og urter

Spaghetti med smør og urter

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Det enkle er ofte det beste! Enklere kan det nesten ikke gjøres. God pasta, hvor vi har valgt spagetti, meierismør og urter. Rene enkle smaker, som i Italia.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 dl frisk basilikum
1 dl frisk bladpersille
½ dl frisk oregano
500 g spagetti
150 g TINE Meierismør
1 dl nyrevet parmesan
¼ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Skjær opp urtene i små biter.
    2. Kok spaghetti etter anvisning på pakken. Hell den ferdigkokte spaghettien i et dørslag, eller en pastasil.
    3. Smelt smøret i en middels stor kjele, over lav temperatur. Når det freser litt, heller du den avrente spaghettien og urtene i kjelen. Bland godt.
    4. Riv parmesan. Smak til med salt og pepper, og servere med nyrevet ost.
      Tips!

      Legg gjerne noen skiver spekeskinke på retten rett før servering.

Tips!

Velg urter etter smak og utvalg. Salvie gir en kraftigere smak, mynte en friskere smak og timian mer smak av høst.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat