
Pasta Carbonara på 15 minutter
Enkel•15 min min
Superrask pasta carbonara! En kremet vri på en klassisk spaghetti carbonara, hvor fløte og ost gir ekstra fylde og smak. Godt likt av de fleste, og elsket av mange - med en god carbonara trår man sjeldent feil. Denne varianten passer også perfekt for travle dager!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gspaghetti
-
1 ss
-
200 gbacon i biter eller strimler
-
2 stkeggeplommer
-
1 ½ dlTINE® Matfløte eller TINE® Kremfløte
-
2 dl
-
½ tssalt
-
½ tspepper
-
3 ssbladpersille grovhakket
Slik gjør du det
-
1
Kok spagetti som anvist på pakken
-
2
Ha smør i en panne, og stek baconbitene gylne. Sprøstek gjerne om du foretrekker dette. Legg baconet til side.
-
3
Rør sammen eggeplommer.
-
4
Når pastaen er ferdig kokt, hell av vannet. Skru ned varmen på platen og hell over egg, fløte og ca 2/3 av osten. Bland alt godt sammen og smak til med salt og pepper
Tips
Ved å skru ned temperaturen før du heller over eggene unngår du at de blir til eggerøre.
-
5
Dryss over resten av osten, bacon, og bladpersille. Server med en gang.