Spaghetti Carbonara på 15 minutter

Pasta Carbonara på 15 minutter

12
92
Enkel15 min
Superrask pasta carbonara! En kremet vri på en klassisk spaghetti carbonara, hvor fløte og ost gir ekstra fylde og smak. Godt likt av de fleste, og elsket av mange - med en god carbonara trår man sjeldent feil. Denne varianten passer også perfekt for travle dager!

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok spagetti som anvist på pakken

  2. 2

    Ha smør i en panne, og stek baconbitene gylne. Sprøstek gjerne om du foretrekker dette. Legg baconet til side.

  3. 3

    Rør sammen eggeplommer.

  4. 4

    Når pastaen er ferdig kokt, hell av vannet. Skru ned varmen på platen og hell over egg, fløte og ca 2/3 av osten. Bland alt godt sammen og smak til med salt og pepper

    Tips

    Ved å skru ned temperaturen før du heller over eggene unngår du at de blir til eggerøre. 

  5. 5

    Dryss over resten av osten, bacon, og bladpersille. Server med en gang.

Del denne oppskriften: