
Sjampinjongpasta
Enkel•20 min min
Rask, spennende og veldig god vegetar pastarett. Gode smaker fra soyasaus, mangochutney og løk i skjønn forening med sopp og crème fraîche.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
300 gpasta gjerne tagliatelle
-
200 gsjampinjong
-
1 stkpaprika
-
1 stkfinhakket løk
-
2 ss
-
2 ssmangochutney
-
2 tssoyasaus
-
2 dl
-
20 stkcherrytomater
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta etter anvisning på pakken, og la den renne godt av.
-
2
Rens soppen og skjær i biter. Del paprika i biter og stek i smør sammen med løk og sopp.
Tips
Du kan gjerne bruke annen type sopp i stedet for sjampinjong. Kanskje du har plukket selv?
-
3
Tilsett mango chutney og soyasaus. Bland med Crème Fraîche og smak sausen godt til med salt og nykvernet pepper. Bland inn den kokte pastaen.
-
4
Server pastaretten nylaget, med sherrytomater (delt i to) på toppen.
Tips
Godt brød og eventuelt en grønn salat smaker godt til.