Sjampinjongpasta

Sjampinjongpasta

2
  • Enkel
  • 20 min
Rask, spennende og veldig god vegetar pastarett. Gode smaker fra soyasaus, mangochutney og løk i skjønn forening med sopp og crème fraîche.

Ingredienser

300 g pasta gjerne tagliatelle
200 g sjampinjong
1 stk paprika
1 stk finhakket løk
2 ss TINE Meierismør
2 ss mangochutney
2 ts soyasaus
2 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
20 stk cherrytomater

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisning på pakken, og la den renne godt av.
    2. Rens soppen og skjær i biter. Del paprika i biter og stek i smør sammen med løk og sopp.
      Tips!

      Du kan gjerne bruke annen type sopp i stedet for sjampinjong. Kanskje du har plukket selv?

    3. Tilsett mango chutney og soyasaus. Bland med Crème Fraîche og smak sausen godt til med salt og nykvernet pepper. Bland inn den kokte pastaen.
    4. Server pastaretten nylaget, med sherrytomater (delt i to) på toppen.
      Tips!

      Godt brød og eventuelt en grønn salat smaker godt til.

Kommentarer

  • Gro

    2 måneder siden
    Skal man legge pasten i stekepannen med det andre, eller skal man ta det andre oppi en skål sammen med pastaen?

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      2 måneder siden
      Hei Gro!

      For å få fordelt sausen best mulig, så er det lurt å surre den kokte pastaen i pannen med resten av saus og grønnsaker. :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat