Sjampinjongpasta
Rask, spennende og veldig god vegetar pastarett. Gode smaker fra soyasaus, mangochutney og løk i skjønn forening med sopp og crème fraîche.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 300 g pasta, gjerne tagliatelle
- 200 g sjampinjong
- 1 stykk paprika
- 1 stykk finhakket løk
- 2 ss TINE® Meierismør
- 2 ss mangochutney
- 2 ts soyasaus
- 2 dl TINE® Lett Crème Fraîche 17 %
- 20 stykk cherrytomat
Slik gjør du
1
Kok pasta etter anvisning på pakken, og la den renne godt av.
2
Rens soppen og skjær i biter. Del paprika i biter og stek i smør sammen med løk og sopp.
TipsDu kan gjerne bruke annen type sopp i stedet for sjampinjong. Kanskje du har plukket selv?
3
Tilsett mango chutney og soyasaus. Bland med Crème Fraîche og smak sausen godt til med salt og nykvernet pepper. Bland inn den kokte pastaen.
4
Server pastaretten nylaget, med sherrytomater (delt i to) på toppen.
TipsGodt brød og eventuelt en grønn salat smaker godt til.