Sjampinjongpasta

Sjampinjongpasta

2
18
Enkel20 min
Rask, spennende og veldig god vegetar pastarett. Gode smaker fra soyasaus, mangochutney og løk i skjønn forening med sopp og crème fraîche.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pasta etter anvisning på pakken, og la den renne godt av.

  2. 2

    Rens soppen og skjær i biter. Del paprika i biter og stek i smør sammen med løk og sopp.

    Tips

    Du kan gjerne bruke annen type sopp i stedet for sjampinjong. Kanskje du har plukket selv?

  3. 3

    Tilsett mango chutney og soyasaus. Bland med Crème Fraîche og smak sausen godt til med salt og nykvernet pepper. Bland inn den kokte pastaen.

  4. 4

    Server pastaretten nylaget, med sherrytomater (delt i to) på toppen.

    Tips

    Godt brød og eventuelt en grønn salat smaker godt til.

Del denne oppskriften: