Håndkle og blad
Sjampinjongpasta
(1515)

Sjampinjongpasta

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Rask, spennende og veldig god vegetar pastarett. Gode smaker fra soyasaus, mangochutney og løk i skjønn forening med sopp og crème fraîche.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

300 gpasta gjerne tagliatelle
200 gsjampinjong
1 stkpaprika
1 stkfinhakket løk
2 ssTINE Meierismør
2 ssmangochutney
2 tssoyasaus
2 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
20 stkcherrytomater
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisning på pakken, og la den renne godt av.
    2. Rens soppen og skjær i biter. Del paprika i biter og stek i smør sammen med løk og sopp.
      Blått hjerte
      Tips!

      Du kan gjerne bruke annen type sopp i stedet for sjampinjong. Kanskje du har plukket selv?

    3. Tilsett mango chutney og soyasaus. Bland med Crème Fraîche og smak sausen godt til med salt og nykvernet pepper. Bland inn den kokte pastaen.
    4. Server pastaretten nylaget, med sherrytomater (delt i to) på toppen.
      Blått hjerte
      Tips!

      Godt brød og eventuelt en grønn salat smaker godt til.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat