Sjampinjongpasta

Sjampinjongpasta

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Rask, spennende og veldig god vegetar pastarett. Gode smaker fra soyasaus, mangochutney og løk i skjønn forening med sopp og crème fraîche.

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g pasta gjerne tagliatelle
200 g sjampinjong
1 stk paprika
1 stk finhakket løk
2 ss TINE Meierismør
2 ss mangochutney
2 ts soyasaus
2 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
20 stk cherrytomater

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisning på pakken, og la den renne godt av.
    2. Rens soppen og skjær i biter. Del paprika i biter og stek i smør sammen med løk og sopp.
      Tips!

      Du kan gjerne bruke annen type sopp i stedet for sjampinjong. Kanskje du har plukket selv?

    3. Tilsett mango chutney og soyasaus. Bland med Crème Fraîche og smak sausen godt til med salt og nykvernet pepper. Bland inn den kokte pastaen.
    4. Server pastaretten nylaget, med sherrytomater (delt i to) på toppen.
      Tips!

      Godt brød og eventuelt en grønn salat smaker godt til.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat