Skip to main content

Sjampinjongpasta

Enkel
20min

Rask, spennende og veldig god vegetar pastarett. Gode smaker fra soyasaus, mangochutney og løk i skjønn forening med sopp og crème fraîche.

4.0
(34)
Next ImageSjampinjongpasta

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

300 g
pasta gjerne tagliatelle
200 g
sjampinjong
1 stk
paprika
1 stk
finhakket løk
2 ss
mangochutney
2 ts
soyasaus
20 stk
cherrytomat

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken, og la den renne godt av.

  2. Rens soppen og skjær i biter. Del paprika i biter og stek i smør sammen med løk og sopp.

    Tips

    Du kan gjerne bruke annen type sopp i stedet for sjampinjong. Kanskje du har plukket selv?

  3. Tilsett mango chutney og soyasaus. Bland med Crème Fraîche og smak sausen godt til med salt og nykvernet pepper. Bland inn den kokte pastaen.

  4. Server pastaretten nylaget, med sherrytomater (delt i to) på toppen.

    Tips

    Godt brød og eventuelt en grønn salat smaker godt til.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter