Håndkle og blad
Risotto med kjøttdeig og tomat
(111111)

Risotto med kjøttdeig og tomat

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En mesterlig rett, der ris og kjøttdeig kokes i samme gryte og serveres med knasende tomater og ruccola. Vel bekomme.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stkløk, hakket
2 feddhvitløksfedd, finhakket
1 ssTINE Meierismør til steking
400 gkjøttdeig eller karbonadedeig
3 dlrisottoris, ukokt
3 sstomatpuré
6 dlvann
1 stkkjøttbuljong, terning
½ tssalt
¼ tspepper
1 ssTINE Meierismør
1 dlparmesan, revet
20 stkcherrytomater, delt i to
2 dlruccola
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Surr løk og hvitløk i smør i 2 minutter eller til løken er myk. Tilsett kjøttdeig og stek videre i 3 minutter, eller til deigen er godt brunet.
    2. Ha over ris og tomatpuré, og surr videre i 1 minutt.
    3. Bland vann og buljongterning. Tilsett buljong i risottoen og kok på lav varme i ca. 20 minutter, eller til risen er ferdig.
    4. Smak til risottoen med salt og pepper og tilsett smør og parmesan. Server med tomat og ruccola.
Blått hjerte
Tips!

Server gjerne med pesto eller balsamicosirup for ekstra smak.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat