
Risotto med kjøttdeig og tomat
Enkel•30 min min
En mesterlig rett, der ris og kjøttdeig kokes i samme gryte og serveres med knasende tomater og ruccola. Vel bekomme.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkløk , hakket
-
2 feddhvitløksfedd , finhakket
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
400 gkjøttdeig eller karbonadedeig
-
3 dlrisottoris , ukokt
-
3 sstomatpuré
-
6 dlvann
-
1 stkkjøttbuljong , terning
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
1 ss
-
1 dlparmesan , revet
-
20 stkcherrytomater , delt i to
-
2 dlruccola
Slik gjør du det
-
1
Surr løk og hvitløk i smør i 2 minutter eller til løken er myk. Tilsett kjøttdeig og stek videre i 3 minutter, eller til deigen er godt brunet.
-
2
Ha over ris og tomatpuré, og surr videre i 1 minutt.
-
3
Bland vann og buljongterning. Tilsett buljong i risottoen og kok på lav varme i ca. 20 minutter, eller til risen er ferdig.
-
4
Smak til risottoen med salt og pepper og tilsett smør og parmesan. Server med tomat og ruccola.