Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Ravioli med fløtesaus

Middels
1t

Se Ida Fladen og kokken Roland lage hjemmelaget pasta ravioli med fløtesaus. Denne enkle raviolien smaker deilig friskt av sitron, kremost og spinat.

4.2
(75)
Lagre
Skriv ut

Ingredienser

3 stk
egg
300 g
hvetemel, gjerne pizza- og pastamel tipo-00

Fyll

200 g
frisk spinat
½ stk
sitron
½ ts
salt
½ ts
pepper

Saus

½ stk
løk
1 stk
hvitløksfedd
100 g
bacon
4 ss
revet Michelangelo Parmesan
½ stk
sitron
¼ ts
salt
½ ts
pepper

Slik gjør du

  1. Tips

    Har du ikke en kjøkkenmaskin kan du helle melet ut på et bord, lage en grop i midten og knekke egg i gropen. Bruk en gaffel og visp eggene sammen mens du gradvis rører inn mere og mere mel fra kantene. Når deigen begynner å bli tørr nok, kan du kna den med hendene til en samlet deig. Elt deigen til den er myk og smidig, ca. 20 minutter. 
  2. Tips

    Ravioli kan fylles med mye forskjellig. Du kan f.eks. blande kremost og pesto eller bare fylle dem med kremost med urter. 

Tips

Du kan droppe å lage pasta til ravioli. Kjør den gjennom spagettivalsen på pastamaskinen og server den med fløtesausen. Har du ikke pastamaskin kan du kjevle deigen så tynn som mulig på et melet bord, rulle den forsiktig sammen og skjære i strimler til bred spagetti, papardelle. 

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter