Pikant tagliatelle
Enkel•15 min min
Med pikant ostesaus gjør vi båndspagetti og brokkoli til et spennende og delikat vegetarisk måltid. Som prikken over i'en strør vi hakkede nøtter rett før servering.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
500 gfersk tagliatelle evt. 400 g tørket
-
1 ssolivenolje
-
1 buntbrokkoli delt i buketter
Ostesaus
-
150 g
-
1 dl
-
1 dlvann
-
1 stkgrønnsaksbuljongterning
-
¼ tssalt
-
¼ tsnykvernet pepper
Garnityr
-
½ dlhakkede hasselnøtter evt. pinjekjerner
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta som anvist på pakningen. Hell av kokevannet, spyl med litt kaldt vann, ringle over litt olivenolje og hold det varmt.
-
2
Skjær brokkoli i buketter og kok den i lettsaltet vann, knapt mør.
-
3
Mos osten i en kjele, hell i fløte og buljong. Kok opp under omrøring, smak til med salt og pepper.
-
4
Bland brokkolibukettene i pastaen og hell sausen over. Strø hakkede nøtter over og server.