Skip to main content

Pikant tagliatelle

Enkel
15min

Med pikant ostesaus gjør vi båndspagetti og brokkoli til et spennende og delikat vegetarisk måltid. Som prikken over i'en strør vi hakkede nøtter rett før servering.

4.4
(36)
Next ImagePikant tagliatelle

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

500 g
fersk tagliatelle evt. 400 g tørket
1 ss
olivenolje
1 bunt
brokkoli delt i buketter

Ostesaus

1 dl
vann
1 stk
grønnsaksbuljongterning
0.25 ts
salt
0.25 ts
nykvernet pepper

Garnityr

0.5 dl
hakkede hasselnøtter evt. pinjekjerner

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta som anvist på pakningen. Hell av kokevannet, spyl med litt kaldt vann, ringle over litt olivenolje og hold det varmt.

  2. Skjær brokkoli i buketter og kok den i lettsaltet vann, knapt mør.

  3. Mos osten i en kjele, hell i fløte og buljong. Kok opp under omrøring, smak til med salt og pepper.

  4. Bland brokkolibukettene i pastaen og hell sausen over. Strø hakkede nøtter over og server.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Hvitløksbrød smaker godt til pasta og det lager du enkelt om du har noe daggammelt brød til overs. Smør hvitløkssmør på brødet og sett det et par minutter inn i stekeovnen på 225 °C.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter