Pikant tagliatelle

Pikant tagliatelle

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 15 min
Med pikant ostesaus gjør vi båndspagetti og brokkoli til et spennende og delikat vegetarisk måltid. Som prikken over i'en strør vi hakkede nøtter rett før servering.

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g fersk tagliatelle evt. 400 g tørket
1 ss olivenolje
1 bunt brokkoli delt i buketter

Ostesaus

150 g Selbu Blå
1 dl TINE Matfløte
1 dl vann
1 stk stk
¼ ts salt
¼ ts nykvernet pepper

Garnityr

½ dl hakkede hasselnøtter evt. pinjekjerner

Slik gjør du det

    1. Kok pasta som anvist på pakningen. Hell av kokevannet, spyl med litt kaldt vann, ringle over litt olivenolje og hold det varmt.
    2. Skjær brokkoli i buketter og kok den i lettsaltet vann, knapt mør.
    3. Mos osten i en kjele, hell i fløte og buljong. Kok opp under omrøring, smak til med salt og pepper.
    4. Bland brokkolibukettene i pastaen og hell sausen over. Strø hakkede nøtter over og server.
Tips!

Hvitløksbrød smaker godt til pasta og det lager du enkelt om du har noe daggammelt brød til overs. Smør hvitløkssmør på brødet og sett det et par minutter inn i stekeovnen på 225 °C.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Kat

    2 måneder siden
    Hønsebuljong er ikke vegetarisk.

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      2 måneder siden
      Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette, Kat :) Her hadde det sneket seg inn feil buljong og vi har nå rettet dette opp til grønnsaksbuljong. God matlaging!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat