Håndkle og blad
Aubergine- og squash bolognese med pennepasta
(77)

Aubergine- og squash bolognese med pennepasta

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Har du vanskelig for å få barna til å spise grønnsaker, er denne retten genial. De fleste barn elsker pasta, og her blir grønnsakene kokt inn i sausen sammen med karbonadedeig og tomat.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Aubergine- og squash bolognese:

1 stkløk, finhakket
1 stkhvitløksfedd, finhakket
1 stkaubergine, i terninger
1 stksquash, i terninger
1 stkpaprika, i terninger
2 ssTINE Meierismør
400 gkarbonadedeig eller kjøttdeig
1 bokshermetiske tomater
½ tssalt
¼ tspepper
1 sstørket oregano

Til servering:

400 gpenne eller annen pasta
1 dlparmesan, revet
4 stksmå hvitløksbaguetter
BladBlad

Slik gjør du det

  • Aubergine- og squash bolognese:

    1. Stek løk, hvitløk, aubergine, squash og paprika i smør over middels varme i 4 minutter. Ha grønnsakene over i en kjele.
      Blått hjerte
      Tips!

      Grønnsakene må stekes over høy varme. Hvis ikke kan de bli kokt i stedet for stekt.

    2. Brun karbonadedeig eller kjøttdeig i stekepannen som ble brukt til grønnsakene.
    3. Ha kjøttet over i kjelen med grønnsaker, og tilsett hakkede tomater. Krydre med salt, pepper og oregano, og kok over svak varme i 20 minutter.
  • Til servering:

    1. Kok pasta som anvist på pakken. Sil fra vannet og server med sausen, revet parmesan og hvitløksbaguetter.
Blått hjerte
Tips!

Hvis du ønsker retten vegetarisk, kan du sløyfe kjøttdeigen.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat