Aubergine- og squash bolognese med pennepasta

Aubergine- og squash bolognese med pennepasta

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Har du vanskelig for å få barna til å spise grønnsaker, er denne retten genial. De fleste barn elsker pasta, og her blir grønnsakene kokt inn i sausen sammen med karbonadedeig og tomat.

Ingredienser

Antall porsjoner

Aubergine- og squash bolognese:

1 stk løk , finhakket
1 stk hvitløksfedd , finhakket
1 stk aubergine , i terninger
1 stk squash , i terninger
1 stk paprika , i terninger
2 ss TINE Meierismør
400 g karbonadedeig eller kjøttdeig
1 boks hermetiske tomater
½ ts salt
¼ ts pepper
1 ss tørket oregano

Til servering:

400 g penne eller annen pasta
1 dl parmesan , revet
4 stk små hvitløksbaguetter

Slik gjør du det

    1. Stek løk, hvitløk, aubergine, squash og paprika i smør over middels varme i 4 minutter. Ha grønnsakene over i en kjele.
      Tips!

      Grønnsakene må stekes over høy varme. Hvis ikke kan de bli kokt i stedet for stekt.

    2. Brun karbonadedeig eller kjøttdeig i stekepannen som ble brukt til grønnsakene.
    3. Ha kjøttet over i kjelen med grønnsaker, og tilsett hakkede tomater. Krydre med salt, pepper og oregano, og kok over svak varme i 20 minutter.
  1. Til servering:

    1. Kok pasta som anvist på pakken. Sil fra vannet og server med sausen, revet parmesan og hvitløksbaguetter.
Tips!

Hvis du ønsker retten vegetarisk, kan du sløyfe kjøttdeigen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat