Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Aubergine- og squash bolognese med pennepasta

Enkel
30min

Har du vanskelig for å få barna til å spise grønnsaker, er denne retten genial. De fleste barn elsker pasta, og her blir grønnsakene kokt inn i sausen sammen med karbonadedeig og tomat.

4.1
(26)
Aubergine- og squash bolognese med pennepasta

Ingredienser

Aubergine- og squash bolognese:

1 stk
løk, finhakket
1 stk
hvitløksfedd, finhakket
1 stk
aubergine, i terninger
1 stk
squash, i terninger
1 stk
paprika, i terninger
400 g
karbonadedeig eller kjøttdeig
1 boks
hermetiske tomater
½ ts
salt
¼ ts
pepper
1 ss
tørket oregano/mynte

Til servering:

400 g
penne eller annen pasta
1 dl
parmesan, revet
4 stk
små hvitløksbaguette

Slik gjør du

  1. Tips

    Grønnsakene må stekes over høy varme. Hvis ikke kan de bli kokt i stedet for stekt.

Til servering:

Tips

Hvis du ønsker retten vegetarisk, kan du sløyfe kjøttdeigen.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter