Skip to main content

Aubergine- og squash bolognese med pennepasta

Enkel
30min

Har du vanskelig for å få barna til å spise grønnsaker, er denne retten genial. De fleste barn elsker pasta, og her blir grønnsakene kokt inn i sausen sammen med karbonadedeig og tomat.

4.1
(26)
Next ImageAubergine- og squash bolognese med pennepasta

Ingredienser

Antall porsjoner

Aubergine- og squash bolognese:

1 stk
løk, finhakket
1 stk
hvitløksfedd, finhakket
1 stk
aubergine, i terninger
1 stk
squash, i terninger
1 stk
paprika, i terninger
400 g
karbonadedeig eller kjøttdeig
1 boks
hermetiske tomater
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
1 ss
tørket oregano/mynte

Til servering:

400 g
penne eller annen pasta
1 dl
parmesan, revet
4 stk
små hvitløksbaguette

Fremgangsmåte

  1. Stek løk, hvitløk, aubergine, squash og paprika i smør over middels varme i 4 minutter. Ha grønnsakene over i en kjele.

    Tips

    Grønnsakene må stekes over høy varme. Hvis ikke kan de bli kokt i stedet for stekt.

  2. Brun karbonadedeig eller kjøttdeig i stekepannen som ble brukt til grønnsakene.

  3. Ha kjøttet over i kjelen med grønnsaker, og tilsett hakkede tomater. Krydre med salt, pepper og oregano, og kok over svak varme i 20 minutter.

Til servering:

  1. Kok pasta som anvist på pakken. Sil fra vannet og server med sausen, revet parmesan og hvitløksbaguetter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Hvis du ønsker retten vegetarisk, kan du sløyfe kjøttdeigen.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter