
Aubergine- og squash bolognese med pennepasta
Har du vanskelig for å få barna til å spise grønnsaker, er denne retten genial. De fleste barn elsker pasta, og her blir grønnsakene kokt inn i sausen sammen med karbonadedeig og tomat.

Ingredienser
Antall porsjoner
Aubergine- og squash bolognese:
Til servering:
Fremgangsmåte
- 1
Stek løk, hvitløk, aubergine, squash og paprika i smør over middels varme i 4 minutter. Ha grønnsakene over i en kjele.
Tips
Grønnsakene må stekes over høy varme. Hvis ikke kan de bli kokt i stedet for stekt.
- 2
Brun karbonadedeig eller kjøttdeig i stekepannen som ble brukt til grønnsakene.
- 3
Ha kjøttet over i kjelen med grønnsaker, og tilsett hakkede tomater. Krydre med salt, pepper og oregano, og kok over svak varme i 20 minutter.
Til servering:
- 4
Kok pasta som anvist på pakken. Sil fra vannet og server med sausen, revet parmesan og hvitløksbaguetter.
Tips
Hvis du ønsker retten vegetarisk, kan du sløyfe kjøttdeigen.