Pastaruller med kremost
Herlige pastaruller med skinke, kremost, squash og litt urter, sammen med pastasaus og en god ost.
Enkel•45 min•4 personer
Ingredienser
- 8 stykk lasagneplate
- 125 g TINE® Kremgo® Krydder
- 100 g røkt skinke, (i skiver)
- 1 stykk revet squash
- 1 ts tørket timian
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts nymalt pepper
- 2 dl ferdig pastasaus, , tomatbasert
- 1 dl Revet JARLSBERG®, eller annen god gulost
Slik gjør du
1
Kok lasagneplater i ca. 5 minutter, ta dem opp av kokevannet og skyll dem i kaldt vann.
2
Smør kremost på platene, fordel deretter skiver av skinke og høvlet squash oppå. Krydre med timian, litt salt og nymalt pepper.
3
Rull sammen fra kortsiden. Del rullene i 3 biter.
4
Fordel litt av tomatsausen i bunnen av en ildfast form. Legg rullene oppå og hell over resten av tomatsausen. Avslutt med å strø over revet ost.
5
Stek i ovn ved 200 °C i ca. 20 minutter.
TipsServer gjerne salat til pastarullene.
TipsVarier smaken på retten ved å prøve en annen type kremost, f.eks. kremost med urter eller pepper.