Skip to main content

Pastaruller med kremost

Enkel
45min

Herlige pastaruller med skinke, kremost, squash og litt urter, sammen med pastasaus og en god ost.

4.3
(36)
Next ImagePastaruller med kremost

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

8 stk
lasagneplate
100 g
røkt skinke (i skiver)
1 stk
revet squash
1 ts
tørket timian
0.5 ts
salt
0.25 ts
nymalt pepper
2 dl
ferdig pastasaus, tomatbasert
1 dl
Revet JARLSBERG® eller annen god gulost

Fremgangsmåte

  1. Kok lasagneplater i ca. 5 minutter, ta dem opp av kokevannet og skyll dem i kaldt vann.

  2. Smør kremost på platene, fordel deretter skiver av skinke og høvlet squash oppå. Krydre med timian, litt salt og nymalt pepper.

  3. Rull sammen fra kortsiden. Del rullene i 3 biter.

  4. Fordel litt av tomatsausen i bunnen av en ildfast form. Legg rullene oppå og hell over resten av tomatsausen. Avslutt med å strø over revet ost.

  5. Stek i ovn ved 200 °C i ca. 20 minutter.

    Tips

    Server gjerne salat til pastarullene.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Varier smaken på retten ved å prøve en annen type kremost, f.eks. kremost med urter eller pepper.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter