Pastaruller med kremost

Pastaruller med kremost

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 45 min
Herlige pastaruller med skinke, kremost, squash og litt urter, sammen med pastasaus og en god ost.

Ingredienser

Antall porsjoner

8 stk lasagneplater
125 g TINE Kremgo’® Krydder
100 g røkt skinke (i skiver)
1 stk revet squash
1 ts tørket timian
½ ts salt
¼ ts nymalt pepper
2 dl ferdig pastasaus , tomatbasert
1 dl Jarlsberg® Revet eller annen god gulost

Slik gjør du det

    1. Kok lasagneplater i ca. 5 minutter, ta dem opp av kokevannet og skyll dem i kaldt vann.
    2. Smør kremost på platene, fordel deretter skiver av skinke og høvlet squash oppå. Krydre med timian, litt salt og nymalt pepper.
    3. Rull sammen fra kortsiden. Del rullene i 3 biter.
    4. Fordel litt av tomatsausen i bunnen av en ildfast form. Legg rullene oppå og hell over resten av tomatsausen. Avslutt med å strø over revet ost.
    5. Stek i ovn ved 200 °C i ca. 20 minutter.
      Tips!

      Server gjerne salat til pastarullene.

Tips!

Varier smaken på retten ved å prøve en annen type kremost, f.eks. kremost med urter eller pepper.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Liiine

    4 år siden
    Men hvilken pastasaus?

    Kommenter  (0)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

      4 år siden
      Hei Line, Bruk en tomatbasert pastasaus, type Dolimo, Barilla eller lignende. Om du ønsker å lage det fra bunn av, kan du lage en halv porsjon av vår oppskrift på hjemmelaget pizzasaus. Tilsett gjerne en spiseskje sukker under koking av sausen for enda bedre smak. Håper du liker pastarullene :) Oppskriften finner du her: http://www.tine.no/oppskrifter/sauser-og-dressinger/varme-sauser-og-dressinger/hjemmelaget-pizzasaus

      Kommenter  (2)


Det er mye kjærlighet i god mat