
Pastaruller med kremost
Enkel•45 min min
Herlige pastaruller med skinke, kremost, squash og litt urter, sammen med pastasaus og en god ost.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
8 stklasagneplater
-
125 g
-
100 grøkt skinke (i skiver)
-
1 stkrevet squash
-
1 tstørket timian
-
½ tssalt
-
¼ tsnymalt pepper
-
2 dlferdig pastasaus , tomatbasert
-
1 dlRevet JARLSBERG® eller annen god gulost
Slik gjør du det
-
1
Kok lasagneplater i ca. 5 minutter, ta dem opp av kokevannet og skyll dem i kaldt vann.
-
2
Smør kremost på platene, fordel deretter skiver av skinke og høvlet squash oppå. Krydre med timian, litt salt og nymalt pepper.
-
3
Rull sammen fra kortsiden. Del rullene i 3 biter.
-
4
Fordel litt av tomatsausen i bunnen av en ildfast form. Legg rullene oppå og hell over resten av tomatsausen. Avslutt med å strø over revet ost.
-
5
Stek i ovn ved 200 °C i ca. 20 minutter.
Tips
Server gjerne salat til pastarullene.