Pasta pronto

Pasta pronto

Kommentarer 14
  • Enkel
  • 20 min
Pasta pronto er som navnet sier en rask rett. Tagliatelle, kokt skinke, erter, parmesan, Kesam, hvitløk og urter sikrer den italienske følelsen.

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g tagliatelle eller annen pasta
200 g kokt skinke
1 ss TINE Meierismør
1 stk finhakket hvitløksfedd
200 g frosne erter
1 dl basilikum
3 dl Kesam® Original
2 dl revet Michelangelo Parmesan
1 ts salt
½ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisning på pakken
    2. Del skinke i biter.
      Tips!

      Eventuelt kan du bruke en pakke med ferdigkuttede skinkebiter.

    3. Smelt smør i stekepannen, fres hvitløk og skinke, tilsett erter og basilikum.
      Tips!

      Har du ikke friske urter, så ta en kikk i kjøkkenskapet ditt. Kanskje du finner et krydder du kan bruke, som f.eks oregano?

    4. Ha nykokt pasta i pannen. Vend inn Kesam, bland godt og tilsett parmesan. Smak til med salt og pepper.
Tips!

Spar tid ved å koke opp vannet i en vannkoker. Ha det så over i kjelen du skal koke pastaen i.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Helene

    2 år siden
    Lagde det til middag idag! Var en kjempe suksess! Lett og fin mat før trening:)

    Kommenter  (0)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      2 år siden
      Hei Helene, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :)

      Kommenter  (1)


  • Monica

    4 år siden
    Hei, finner ikke Tine Matyoughurt Gresk Type i mine nær butikker, men kan man bruke creme fraise i stede? :)

    Kommenter  (2)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

      4 år siden
      Ja det kan du, Monica :) God middag.

      Kommenter  (1)


  • Christian

    4 år siden
    Grusomt.... Tørt, bitter smak - rett og slett kjedelig

    Kommenter  (5)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

      4 år siden
      Hei Christian, Det var synd å høre at retten ikke falt i smak.

      Kommenter  (0)


  • Håkon

    4 år siden
    Kjempegod og enkel rett, Sjølv for ein 12-åring!😊

    Kommenter  (1)

    • Oda Smeby Christensen, Matfaglig rådgiver

      4 år siden
      Takk for matglad melding, Håkon. :) Håper at det gir mersmak.

      Kommenter  (1)


  • kine

    5 år siden
    Kjempegod rett, men jeg byttet ut skinken med laks, og hadde i litt creme fraiche i tillegg. Det kan være positivt å ha sin egen liten vri på retten:)

    Kommenter  (1)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig webredaktør

      5 år siden
      Hei Kine, Takk for tipset, dette hørtes godt ut! Du har helt rett, middagsoppskrifter kan brukes som inspirasjon til å lage sin egen personlige vri;)

      Kommenter  (0)


  • Stine

    5 år siden
    Laget denne retten til middag i dag, synes den smakte fortreffelig! :)

    Kommenter  (0)

    • Oda Smeby Christensen

      5 år siden
      Så hyggelig, Stine. :) Takk for tilbakemeldingen.

      Kommenter  (0)


  • Svein

    5 år siden
    grusom rett

    Kommenter  (0)

    • Oda Smeby Christensen

      5 år siden
      Så synd at den ikke falt i smak, Svein. Hva var det du ikke likte?

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat