Pasta pronto

Pasta pronto

14
  • Enkel
  • 20 min
Pasta pronto er som navnet sier en rask rett. Tagliatelle, kokt skinke, erter, parmesan, Kesam, hvitløk og urter sikrer den italienske følelsen.

Ingredienser

500 g tagliatelle eller annen pasta
200 g kokt skinke
1 ss TINE Meierismør
1 stk finhakket hvitløksfedd
200 g frosne erter
1 dl basilikum
3 dl Kesam® Original
2 dl revet Michelangelo Parmesan
1 ts salt
½ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisning på pakken
    2. Del skinke i biter.
      Tips

      Eventuelt kan du bruke en pakke med ferdigkuttede skinkebiter.

    3. Smelt smør i stekepannen, fres hvitløk og skinke, tilsett erter og basilikum.
      Tips

      Har du ikke friske urter, så ta en kikk i kjøkkenskapet ditt. Kanskje du finner et krydder du kan bruke, som f.eks oregano?

    4. Ha nykokt pasta i pannen. Vend inn Kesam, bland godt og tilsett parmesan. Smak til med salt og pepper.
Tips

Spar tid ved å koke opp vannet i en vannkoker. Ha det så over i kjelen du skal koke pastaen i.

Kommentarer

  • Helene

    3 år siden
    Lagde det til middag idag! Var en kjempe suksess! Lett og fin mat før trening:)

     (0)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei Helene, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :)

       (1)


Det er mye kjærlighet i god mat