Pasta pronto

Pasta pronto

14
80
Enkel20 min
Pasta pronto er som navnet sier en rask rett. Tagliatelle, kokt skinke, erter, parmesan, Kesam, hvitløk og urter sikrer den italienske følelsen.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 500 g
    tagliatelle eller annen pasta
  • 200 g
    kokt skinke
  • 1 ss
  • 1 stk
    finhakket hvitløksfedd
  • 200 g
    frosne erter
  • 1 dl
    basilikum
  • 3 dl
  • 2 dl
    revet Michelangelo Parmesan
  • 1 ts
    salt
  • ½ ts
    pepper

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pasta etter anvisning på pakken

  2. 2

    Del skinke i biter.

    Tips

    Eventuelt kan du bruke en pakke med ferdigkuttede skinkebiter.

  3. 3

    Smelt smør i stekepannen, fres hvitløk og skinke, tilsett erter og basilikum.

    Tips

    Har du ikke friske urter, så ta en kikk i kjøkkenskapet ditt. Kanskje du finner et krydder du kan bruke, som f.eks oregano?

  4. 4

    Ha nykokt pasta i pannen. Vend inn Kesam, bland godt og tilsett parmesan. Smak til med salt og pepper.

Tips

Spar tid ved å koke opp vannet i en vannkoker. Ha det så over i kjelen du skal koke pastaen i.

Del denne oppskriften: