
Pasta pronto
Enkel•20 min min
Pasta pronto er som navnet sier en rask rett. Tagliatelle, kokt skinke, erter, parmesan, Kesam, hvitløk og urter sikrer den italienske følelsen.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
500 gtagliatelle eller annen pasta
-
200 gkokt skinke
-
1 ss
-
1 stkfinhakket hvitløksfedd
-
200 gfrosne erter
-
1 dlbasilikum
-
3 dl
-
2 dlrevet Michelangelo Parmesan
-
1 tssalt
-
½ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta etter anvisning på pakken
-
2
Del skinke i biter.
Tips
Eventuelt kan du bruke en pakke med ferdigkuttede skinkebiter.
-
3
Smelt smør i stekepannen, fres hvitløk og skinke, tilsett erter og basilikum.
Tips
Har du ikke friske urter, så ta en kikk i kjøkkenskapet ditt. Kanskje du finner et krydder du kan bruke, som f.eks oregano?
-
4
Ha nykokt pasta i pannen. Vend inn Kesam, bland godt og tilsett parmesan. Smak til med salt og pepper.