Pasta pronto

(59)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pasta pronto er som navnet sier en rask rett. Tagliatelle, kokt skinke, erter, parmesan, Kesam, hvitløk og urter sikrer den italienske følelsen.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

500 gtagliatelle eller annen pasta
200 gkokt skinke
1 ssTINE Meierismør
1 stkfinhakket hvitløksfedd
200 gfrosne erter
1 dlbasilikum
3 dlKesam® Original
2 dlrevet Michelangelo Parmesan
1 tssalt
½ tspepper

Slik gjør du det

    1. Kok pasta etter anvisning på pakken
    2. Del skinke i biter.

      Tips:

      Eventuelt kan du bruke en pakke med ferdigkuttede skinkebiter.

    3. Smelt smør i stekepannen, fres hvitløk og skinke, tilsett erter og basilikum.

      Tips:

      Har du ikke friske urter, så ta en kikk i kjøkkenskapet ditt. Kanskje du finner et krydder du kan bruke, som f.eks oregano?

    4. Ha nykokt pasta i pannen. Vend inn Kesam, bland godt og tilsett parmesan. Smak til med salt og pepper.

Tips:

Spar tid ved å koke opp vannet i en vannkoker. Ha det så over i kjelen du skal koke pastaen i.

Kommentarer