
Pasta med søtpotet
Enkel•15 min min
Et flott kjøttfritt alternativ til alle. Pasta med søtpotet, kikerter og stekt sopp i en kremet saus av crème fraîche. Nam!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stksøtpotet
-
400 gukokt pasta , f.eks. fullkornsskruer
-
150 gsopp
-
1 bokskikerter (ca. 100 g per porsjon)
-
1 beger
Slik gjør du det
-
1
Skrell og del søtpotet i små biter, 1-2 cm. Kok pastaen etter anvisning på pakken, men la søtpotetbitene koke med hele tiden.
-
2
Del sopp i skiver og stek til gyllen i en varm panne, eventuelt med litt smør.
Tips
Det er stor forskjell på hvor mye salt og pepper man ønsker eller trenger, så smak til med salt og pepper.
-
3
Skyll kikertene godt. Hell vannet av pastaen og rør inn crème fraîche og kikerter. Server toppet med stekt sopp.