
Pasta med laks
Enkel•15 min min
Pasta og erter i kremet saus toppet med stekt laks og en skvis sitron er perfekt hverdagsmat. Raskt og enkelt med TINE® Lett Crème Fraîche 18 %.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gpasta , f.eks. penne
-
6 dlfrosne erter
-
4 stklaksefileter uten skinn
-
1 beger
-
½ stksitron
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta etter anvisning på pakken. La erter koke med de siste 3 minuttene.
-
2
Stek laks i en varm panne, gjerne med litt smør, til gyllen på begge sider, 6-7 minutter. Krydre eventuelt med litt salt og pepper.
-
3
Hell vannet av pastaen og rør inn TINE® Lett Crème Fraîche 18 %. Server pasta toppet med stekt laksefilet og skvis sitronsaft over.
Tips
Spar gjerne på litt av kokevannet fra pastaen. Tilsett noen spiseskjeer om du ønsker en mer kremete saus.