
Pasta med bacon
Enkel•15 min min
Med få ingredienser står middagen på bordet i en fei. Crème fraîche sørger for en enkel og knallgod pastasaus.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gukokt pasta , f.eks. spagetti
-
1 stkbrokkoli
-
1 stkblomkål
-
1 dlpastavann
-
150 gbacon
-
1 beger
-
50 g
-
3 sshakket bladpersille
-
¼ gsalt
-
¼ gpepper
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta etter anvisning på pakken. Del brokkoli i små buketter og grovhakk blomkål. La grønnsakene koke med de siste 3-4 minuttene.
-
2
Del bacon i biter og fres til sprø i en varm stekepanne, ca. 4 minutter.
-
3
Spar litt av pastavannet til sausen. Hell vannet av pastaen og rør inn crème fraîche sammen med litt pastavann. Krydre med salt og pepper etter eget ønske. Dryss over sprøstekt bacon, raspet Alpeost, hakket persille og server.