
Pasta med bacon
Med få ingredienser står middagen på bordet i en fei. Crème fraîche sørger for en enkel og knallgod pastasaus.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kok pasta etter anvisning på pakken. Del brokkoli i små buketter og grovhakk blomkål. La grønnsakene koke med de siste 3-4 minuttene.
- 2
Del bacon i biter og fres til sprø i en varm stekepanne, ca. 4 minutter.
- 3
Spar litt av pastavannet til sausen. Hell vannet av pastaen og rør inn crème fraîche sammen med litt pastavann. Krydre med salt og pepper etter eget ønske. Dryss over sprøstekt bacon, raspet Alpeost, hakket persille og server.
Tips
Det er veldig stor forskjell på hvor mye salt og pepper man ønsker eller trenger, så smak eventuelt til med litt ekstra salt og pepper for mer smak.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


