Oppskrift på Pasta med bacon og kremost
0

Pasta med bacon og kremost

(24)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pancetta er en italiensk spesialitet av urøkt bacon som er tørket med krydder, salt og pepper. Denne pastaretten er både frisk, smaksrik og enkel å tilberede.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

300 gpasta f.eks. penne, farfalle eller garganelli
100 gpancetta evt. vanlig bacon
100 gaspargesbønner
2 dlTINE Kremfløte
125 g TINE Kremgo’® Krydder eller annen smak
½ tssalt
¼ tsnykvernet pepper

Dryss:

2 ssfinhakket ramsløk eller gressløk

Slik gjør du det

    1. Kok pastaen som anvist på pakken. Skjær pancetta, eller bacon, i strimler og sprøstek i stekepanne. Forvell bønnene i lettsaltet vann.
    2. Kok opp fløte, visp inn osten og smak til med salt og pepper. Vend inn pasta og bønner. Server i dype skåler toppet med sprø pancetta/bacon.
    3. Server med et dryss av ramsløk eller gressløk.

Tips:

Det går også fint å bruke vanlig bacon, dersom du ikke får tak i den urøkte varianten.

Kommentarer