Pasta med pølsesaus

Pasta med pølsesaus

1
22
Enkel20 min
Pølse og pasta er kjapp og god hverdagsmat! Med milde ingredienser er retten barnevennlig, og passer til hele familen.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 400 g
    pastaskruer
  • 500 g
    falukorv eller røkt kjøttpølse i biter
  • 2 stk
    løk
  • 1 ss
  • 300 g
    ferdig pastasaus
  • 2 dl
  • ¼ ts
    persille

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok pastaen i en kjele med vann.

  2. 2

    Skjær falukorv i biter og løk i skiver. Stek løk og pølse i smør. Bland med pastasausen. Tilsett fløte.

  3. 3

    La gryten trekke i ca 4 minutter. Spe eventuelt med vann hvis den er for tykk. Smak til. Dryss over persille.

  4. 4

    Server pølsesausen med kokt pasta og en salat.

Tips

#1: Bruk gjerne fullkornspasta. Da får du verdifulle næringstoffer og ekstra fiber. Har du matintoleranse, kan du finne pasta uten både gluten og egg i de fleste matbutikker. #2: Server gjerne pastaretten med en god salat til.

Del denne oppskriften: