Pasta med pølsesaus

Pasta med pølsesaus

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Pølse og pasta er kjapp og god hverdagsmat! Med milde ingredienser er retten barnevennlig, og passer til hele familen.

Ingredienser

Antall porsjoner

400 g pastaskruer
500 g falukorv eller røkt kjøttpølse i biter
2 stk løk
1 ss TINE Meierismør
300 g ferdig pastasaus
2 dl TINE Matfløte
¼ ts persille

Slik gjør du det

    1. Kok pastaen i en kjele med vann.
    2. Skjær falukorv i biter og løk i skiver. Stek løk og pølse i smør. Bland med pastasausen. Tilsett fløte.
    3. La gryten trekke i ca 4 minutter. Spe eventuelt med vann hvis den er for tykk. Smak til. Dryss over persille.
    4. Server pølsesausen med kokt pasta og en salat.
Tips!

#1: Bruk gjerne fullkornspasta. Da får du verdifulle næringstoffer og ekstra fiber. Har du matintoleranse, kan du finne pasta uten både gluten og egg i de fleste matbutikker.

 #2: Server gjerne pastaretten med en god salat til.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat