
Karrigryte med nudler
En oppskrift på en enkel middag med svinekoteletter, nudler og syrlige epler, der karri setter en ekstra spiss på retten.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Tilbehør:
Fremgangsmåte
- 1
Skjær kjøttet fra beinet og del i biter. Stek i stekepanne.
Tips
La pannen bli god og varm før du har i smør. Når stekefettet er nøttebrunt og har sluttet å bruse, legger du i kjøttet, litt av gangen.
- 2
Legg bitene i en kjele. Tilsett salt, karri og yoghurt blandet med hvetemel. La trekke ved svak varme i 5 - 8 minutter.
- 3
Skrell eplene, ta ut kjernehuset og skjær i tynne skiver. Ha dem i kjelen og la putre i ytterligere 5 minutter.
Nudler:
- 4
Kok nudlene som anvist på pakken.
- 5
Strø litt kokos over karrigryten ved servering. Server med nudler og brødskiver.
Tips
For å få kjøttet saftig er det best å steke koteletter med fettet på. Hvis du vil, kan du skjære bort fettet før du serverer.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



