Skip to main content

Karrigryte med nudler

Enkel
30min

En oppskrift på en enkel middag med svinekoteletter, nudler og syrlige epler, der karri setter en ekstra spiss på retten.

4.2
(11)
Next ImageKarrigryte med nudler

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

500 g
nakkekoteletter (eller magrere svinekoteletter)
1 ss
TINE® Meierismør til steking
1 ts
salt
2 ts
karri
1 ss
hvetemel
3 stk
eple, gjerne syrlige

Tilbehør:

1 pakke
nudler, f eks risnudler
1 ss
kokosmasse
8 skiver
brød

Fremgangsmåte

  1. Skjær kjøttet fra beinet og del i biter. Stek i stekepanne.

    Tips

    La pannen bli god og varm før du har i smør. Når stekefettet er nøttebrunt og har sluttet å bruse, legger du i kjøttet, litt av gangen.

  2. Legg bitene i en kjele. Tilsett salt, karri og yoghurt blandet med hvetemel. La trekke ved svak varme i 5 - 8 minutter.

  3. Skrell eplene, ta ut kjernehuset og skjær i tynne skiver. Ha dem i kjelen og la putre i ytterligere 5 minutter.

Nudler:

  1. Kok nudlene som anvist på pakken.

  2. Strø litt kokos over karrigryten ved servering. Server med nudler og brødskiver.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

For å få kjøttet saftig er det best å steke koteletter med fettet på. Hvis du vil, kan du skjære bort fettet før du serverer.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter