Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Karrigryte med nudler

Enkel
30min

En oppskrift på en enkel middag med svinekoteletter, nudler og syrlige epler, der karri setter en ekstra spiss på retten.

4.2
(11)
Karrigryte med nudler

Ingredienser

500 g
nakkekoteletter (eller magrere svinekoteletter)
1 ss
TINE® Meierismør til steking
1 ts
salt
2 ts
karri
1 ss
hvetemel
3 stk
eple, gjerne syrlige

Tilbehør:

1 pakke
nudler, f eks risnudler
1 ss
kokosmasse
8 skiver
brød

Slik gjør du

  1. Tips

    La pannen bli god og varm før du har i smør. Når stekefettet er nøttebrunt og har sluttet å bruse, legger du i kjøttet, litt av gangen.

Nudler:

Tips

For å få kjøttet saftig er det best å steke koteletter med fettet på. Hvis du vil, kan du skjære bort fettet før du serverer.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter