Karrigryte med nudler
Enkel•30 min min
En oppskrift på en enkel middag med svinekoteletter, nudler og syrlige epler, der karri setter en ekstra spiss på retten.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
500 gnakkekoteletter (eller magrere svinekoteletter)
-
1 ssTINE® Meierismør til steking
-
1 tssalt
-
2 tskarri
-
3 dl
-
1 sshvetemel
-
3 stkepler , gjerne syrlige
Tilbehør:
-
1 pakkenudler , f eks risnudler
-
1 sskokosmasse
-
8 skiverbrød
Slik gjør du det
-
1
Skjær kjøttet fra beinet og del i biter. Stek i stekepanne.
Tips
La pannen bli god og varm før du har i smør. Når stekefettet er nøttebrunt og har sluttet å bruse, legger du i kjøttet, litt av gangen.
-
2
Legg bitene i en kjele. Tilsett salt, karri og yoghurt blandet med hvetemel. La trekke ved svak varme i 5 - 8 minutter.
-
3
Skrell eplene, ta ut kjernehuset og skjær i tynne skiver. Ha dem i kjelen og la putre i ytterligere 5 minutter.
Nudler:
-
4
Kok nudlene som anvist på pakken.
-
5
Strø litt kokos over karrigryten ved servering. Server med nudler og brødskiver.