Karrigryte med nudler

Karrigryte med nudler

0
8
Enkel30 min
En oppskrift på en enkel middag med svinekoteletter, nudler og syrlige epler, der karri setter en ekstra spiss på retten.

Ingredienser

Antall porsjoner

Tilbehør:

  • 1 pakke
    nudler , f eks risnudler
  • 1 ss
    kokosmasse
  • 8 skiver
    brød

Slik gjør du det

  1. 1

    Skjær kjøttet fra beinet og del i biter. Stek i stekepanne.

    Tips

    La pannen bli god og varm før du har i smør. Når stekefettet er nøttebrunt og har sluttet å bruse, legger du i kjøttet, litt av gangen.

  2. 2

    Legg bitene i en kjele. Tilsett salt, karri og yoghurt blandet med hvetemel. La trekke ved svak varme i 5 - 8 minutter.

  3. 3

    Skrell eplene, ta ut kjernehuset og skjær i tynne skiver. Ha dem i kjelen og la putre i ytterligere 5 minutter.

Nudler:

  1. 4

    Kok nudlene som anvist på pakken.

  2. 5

    Strø litt kokos over karrigryten ved servering. Server med nudler og brødskiver.

Tips

For å få kjøttet saftig er det best å steke koteletter med fettet på. Hvis du vil, kan du skjære bort fettet før du serverer.

Del denne oppskriften: