Karrigryte med nudler

(8)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En oppskrift på en enkel middag med svinekoteletter, nudler og syrlige epler, der karri setter en ekstra spiss på retten.

Antall porsjoner

Ingredienser

500 gnakkekoteletter (eller magrere svinekoteletter)
1 ssTINE Meierismør til steking
1 tssalt
2 tskarri
3 dlTINE Yoghurt Naturell
1 sshvetemel
3 stkepler, gjerne syrlige

Tilbehør:

1 pakkenudler, f eks risnudler
1 sskokosmasse
8 skiverbrød

Slik gjør du det

    1. Skjær kjøttet fra beinet og del i biter. Stek i stekepanne.

      Tips:

      La pannen bli god og varm før du har i smør. Når stekefettet er nøttebrunt og har sluttet å bruse, legger du i kjøttet, litt av gangen.

    2. Legg bitene i en kjele. Tilsett salt, karri og yoghurt blandet med hvetemel. La trekke ved svak varme i 5 - 8 minutter.
    3. Skrell eplene, ta ut kjernehuset og skjær i tynne skiver. Ha dem i kjelen og la putre i ytterligere 5 minutter.
  • Nudler:

    1. Kok nudlene som anvist på pakken.
    2. Strø litt kokos over karrigryten ved servering. Server med nudler og brødskiver.

Tips:

For å få kjøttet saftig er det best å steke koteletter med fettet på. Hvis du vil, kan du skjære bort fettet før du serverer.

Kommentarer

  Legg til kommentar