Karrigryte med nudler

Karrigryte med nudler

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
En oppskrift på en enkel middag med svinekoteletter, nudler og syrlige epler, der karri setter en ekstra spiss på retten.

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g nakkekoteletter (eller magrere svinekoteletter)
1 ss TINE Meierismør til steking
1 ts salt
2 ts karri
3 dl TINE Yoghurt Naturell
1 ss hvetemel
3 stk epler , gjerne syrlige

Tilbehør:

1 pakke nudler , f eks risnudler
1 ss kokosmasse
8 skiver brød

Slik gjør du det

    1. Skjær kjøttet fra beinet og del i biter. Stek i stekepanne.
      Tips!

      La pannen bli god og varm før du har i smør. Når stekefettet er nøttebrunt og har sluttet å bruse, legger du i kjøttet, litt av gangen.

    2. Legg bitene i en kjele. Tilsett salt, karri og yoghurt blandet med hvetemel. La trekke ved svak varme i 5 - 8 minutter.
    3. Skrell eplene, ta ut kjernehuset og skjær i tynne skiver. Ha dem i kjelen og la putre i ytterligere 5 minutter.
  1. Nudler:

    1. Kok nudlene som anvist på pakken.
    2. Strø litt kokos over karrigryten ved servering. Server med nudler og brødskiver.
Tips!

For å få kjøttet saftig er det best å steke koteletter med fettet på. Hvis du vil, kan du skjære bort fettet før du serverer.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat