Pasta med pølse

Pasta med pølse

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 20 min
I en travel hverdag er det supert å lage enkle pastaretter, og denne oppskriften med pasta med pølse bør du prøve. Servert med en pølse med mild smak, vil den nok bli en favoritt hos barna.

Antall porsjoner

Ingredienser

6 stk cherrytomater
100 g ruccola
2 ss kapers
2 dl Kesam® Original eller Original
125 g TINE Kremgo’® Naturell eller en variant med smak
½ ts salt
½ ss olivenolje
500 g tagliatelle , gjerne av fullkorn
2 stk pølser
¼ ts frisk, hakket oregano eller basilikum
4 ss høvlet parmesan

Slik gjør du det

    1. Kok opp en stor kjele med vann.
    2. Skjær tomatene i mindre biter. Bland tomater, ruccola og kapers. Bland kesam og kremost til en glatt krem.
    3. Når vannet koker tilsettes salt og litt olivenolje og deretter pastaen. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell av vannet, men la pastaen være igjen i kjelen.
    4. Stek pølsen i en panne på middels sterk varme og skjær den deretter i passe store biter.
      Tips!

      Bruk gjerne smaksrike pølser. Dersom du bruker speket pølse, trenger den ikke varmes og du kan skjære den bare i skiver.

    5. Hell tomat-og kesam/osteblandingen over den varme pastaen, ha i pølsebitene og rør rundt slik at det blander seg.
    6. Hell opp på et stort fat eller fire tallerkener. Strø over krydderurter og parmesan.
Tips!

Bruk gjerne fullkornspasta. Da får du verdifulle næringstoffer og ekstra fiber. Har du matintoleranse, kan du finne pasta uten både gluten og egg i de fleste matbutikker.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Marita

    6 år siden
    Står ingenting om man skal varme pølsen eller hva man egentlig skal gjøre med den.

    Kommenter  (1)

    • Ane-Kamilla Eriksen, Matfaglig webredaktør

      6 år siden
      Hei Marita. Beklager at dette har falt ut av fremgangsmåten. Jeg se nærmere på dette med en gang. Ha en fortsatt fin dag!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat