
Pasta med pølse
- Enkel
- 20 min
I en travel hverdag er det supert å lage enkle pastaretter, og denne oppskriften med pasta med pølse bør du prøve. Servert med en pølse med mild smak, vil den nok bli en favoritt hos barna.

Ingredienser
6 stk | cherrytomater |
100 g | ruccola |
2 ss | kapers |
2 dl | Kesam® Original eller Original |
125 g | TINE Kremgo’® Naturell eller en variant med smak |
½ ts | salt |
½ ss | olivenolje |
500 g | tagliatelle , gjerne av fullkorn |
2 stk | pølser |
¼ ts | frisk, hakket oregano eller basilikum |
4 ss | høvlet parmesan |


Slik gjør du det
-
-
Kok opp en stor kjele med vann.
-
Skjær tomatene i mindre biter. Bland tomater, ruccola og kapers. Bland kesam og kremost til en glatt krem.
-
Når vannet koker tilsettes salt og litt olivenolje og deretter pastaen. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell av vannet, men la pastaen være igjen i kjelen.
-
Stek pølsen i en panne på middels sterk varme og skjær den deretter i passe store biter.Tips!
Bruk gjerne smaksrike pølser. Dersom du bruker speket pølse, trenger den ikke varmes og du kan skjære den bare i skiver.
-
Hell tomat-og kesam/osteblandingen over den varme pastaen, ha i pølsebitene og rør rundt slik at det blander seg.
-
Hell opp på et stort fat eller fire tallerkener. Strø over krydderurter og parmesan.
-

Tips!
Bruk gjerne fullkornspasta. Da får du verdifulle næringstoffer og ekstra fiber. Har du matintoleranse, kan du finne pasta uten både gluten og egg i de fleste matbutikker.
Produkter i oppskriften



La deg inspirere



Populært akkurat nå



Kommentarer
Marita
(1)
Ane-Kamilla Eriksen, Matfaglig webredaktør
(0)