
Pasta med pølse
Enkel•20 min min
I en travel hverdag er det supert å lage enkle pastaretter, og denne oppskriften med pasta med pølse bør du prøve. Servert med en pølse med mild smak, vil den nok bli en favoritt hos barna.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
6 stkcherrytomater
-
100 gruccola
-
2 sskapers
-
2 dlKesam® Naturell eller Original
-
125 gTINE Kremgo® Naturell eller en variant med smak
-
½ tssalt
-
½ ssolivenolje
-
500 gtagliatelle , gjerne av fullkorn
-
2 stkpølser
-
¼ tsfrisk, hakket oregano/mynte eller basilikum
-
4 sshøvlet parmesan
Slik gjør du det
-
1
Kok opp en stor kjele med vann.
-
2
Skjær tomatene i mindre biter. Bland tomater, ruccola og kapers. Bland kesam og kremost til en glatt krem.
-
3
Når vannet koker tilsettes salt og litt olivenolje og deretter pastaen. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell av vannet, men la pastaen være igjen i kjelen.
-
4
Stek pølsen i en panne på middels sterk varme og skjær den deretter i passe store biter.
Tips
Bruk gjerne smaksrike pølser. Dersom du bruker speket pølse, trenger den ikke varmes og du kan skjære den bare i skiver.
-
5
Hell tomat-og kesam/osteblandingen over den varme pastaen, ha i pølsebitene og rør rundt slik at det blander seg.
-
6
Hell opp på et stort fat eller fire tallerkener. Strø over krydderurter og parmesan.