Pasta med kremost

Pasta med kremost

12
  • Enkel
  • 15 min
Nydelig pastarett med kremost og bacon. Denne middagen tar bare 15 minutter å lage, og er dermed god å ty til i en hektisk hverdag!

Ingredienser

300 g tagliatelle eller annen type pasta
3 stk hvitløksfedd
10 stk cherrytomater
140 g bacon
1 stk hønsebuljongterning
1 dl vann
3 dl TINE Matfløte
125 g TINE Kremgo® Urter eller annen smak
1 ss fersk timian
1 ts salt
½ ts nykvernet pepper

Slik gjør du det

    1. Kok pastaen som anvist på pakken.
      Tips

      Bruk gjerne fullkornspasta.

    2. Rens og finhakk hvitløk. Del cherrytomatene i fire.
    3. Del eller klipp bacon i biter og stek det i en panne. Tilsett hvitløk og stek ytterligere en stund.
      Tips

      Bytt gjerne baconet ut med kylling.

    4. Smuldre i hønsebulgjongterning og hell i vann. La det koke opp. Ha i matfløte og kremost. Rør til osten er oppløst. Bland i tomatene og timianbladene. Smak til med salt og pepper.
      Tips

      Du kan fint bruke andre krydderurter.

    5. Bland den kokte pastaen med sausen. Server straks.
Tips

Server gjerne med nystekte hvitløksbaguetter ved siden av.

Kommentarer

  • Evelyn

    2 måneder siden
    Noen som har testet forskjellige typer kremost på denne? - Er det urter som er best tro...eller?

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      2 måneder siden
      Her tenker jeg det bare er å slå seg løs, Evelyn!

      Prøv gjerne den med krydder og! veldig godt! :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat