
Pasta med kremost
Enkel•15 min min
Nydelig pastarett med kremost og bacon. Denne middagen tar bare 15 minutter å lage, og er dermed god å ty til i en hektisk hverdag!
Ingredienser
Antall porsjoner
-
300 gtagliatelle eller annen type pasta
-
3 stkhvitløksfedd
-
10 stkcherrytomater
-
140 gbacon
-
1 stkhønsebuljongterning
-
1 dlvann
-
3 dl
-
125 gTINE® Kremgo® Urter eller annen smak
-
1 ssfersk timian
-
1 tssalt
-
½ tsnykvernet pepper
Slik gjør du det
-
1
Kok pastaen som anvist på pakken.
Tips
Bruk gjerne fullkornspasta.
-
2
Rens og finhakk hvitløk. Del cherrytomatene i fire.
-
3
Del eller klipp bacon i biter og stek det i en panne. Tilsett hvitløk og stek ytterligere en stund.
Tips
Bytt gjerne baconet ut med kylling.
-
4
Smuldre i hønsebulgjongterning og hell i vann. La det koke opp. Ha i matfløte og kremost. Rør til osten er oppløst. Bland i tomatene og timianbladene. Smak til med salt og pepper.
Tips
Du kan fint bruke andre krydderurter.
-
5
Bland den kokte pastaen med sausen. Server straks.