Pasta med kremost

Pasta med kremost

Kommentarer 4
  • Enkel
  • 15 min
Nydelig pastarett med kremost og bacon. Denne middagen tar bare 15 minutter å lage, og er dermed god å ty til i en hektisk hverdag!

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g tagliatelle eller annen type pasta
3 stk hvitløksfedd
10 stk cherrytomater
140 g bacon
1 stk hønsebuljongterning
1 dl vann
3 dl TINE Matfløte
125 g TINE Kremgo’® Urter eller annen smak
1 ss fersk timian
1 ts salt
½ ts nykvernet pepper

Slik gjør du det

    1. Kok pastaen som anvist på pakken.
      Tips!

      Bruk gjerne fullkornspasta.

    2. Rens og finhakk hvitløk. Del cherrytomatene i fire.
    3. Del eller klipp bacon i biter og stek det i en panne. Tilsett hvitløk og stek ytterligere en stund.
      Tips!

      Bytt gjerne baconet ut med kylling.

    4. Smuldre i hønsebulgjongterning og hell i vann. La det koke opp. Ha i matfløte og kremost. Rør til osten er oppløst. Bland i tomatene og timianbladene. Smak til med salt og pepper.
      Tips!

      Du kan fint bruke andre krydderurter.

    5. Bland den kokte pastaen med sausen. Server straks.
Tips!

Server gjerne med nystekte hvitløksbaguetter ved siden av.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Bente

    2 år siden
    Vår favoritt når vi skal ha en kjapp pastarett!

    Kommenter  (0)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Bente, Så hyggelig å høre at denne er familiens favoritt :) God matlaging videre!

      Kommenter  (0)


  • Malin-Elea

    3 år siden
    Jeg gledet meg ti å lage denne idag. Laget med kylling og litt bacon. Jeg fulgte oppskriften på sausen til punkt og prikke; var noe usikker på om den skulle koke etter at fløten og kremosten var blandet inn; så jeg smakte på den ganske tynne hvite supper; og GUD BEDRE noe så forferdelig. Smakte surt og smaken la seg på tungen og gjorde meg mer kvalm enn sulten. Deretter prøvde jeg å krydre og koke opp; den ble da tjukkere men smaken ble om mulig enda mer forferdelig! Sausen havnet i do, og jeg måtte ty til en bernaise saus som nødløsning. Aner ikke hva jeg gjorde feil, eller om oppskriften ikke stemmer?

    Kommenter  (0)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      3 år siden
      Hei Malin-Elea, Det var fryktelig leit å høre. Ikke godt å si hva som har gått galt, spesielt siden du skriver at det smakte surt. Brukte du kremost med hvitløk eller valgte du å bruke en annen?

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat