Pasta med kremost

Pasta med kremost

16
  • Enkel
  • 15 min
Nydelig pastarett med kremost og bacon. Denne middagen tar bare 15 minutter å lage, og er dermed god å ty til i en hektisk hverdag!

Ingredienser

300 g tagliatelle eller annen type pasta
3 stk hvitløksfedd
10 stk cherrytomater
140 g bacon
1 stk hønsebuljongterning
1 dl vann
3 dl TINE Matfløte
125 g TINE Kremgo® Urter eller annen smak
1 ss fersk timian
1 ts salt
½ ts nykvernet pepper

Slik gjør du det

    1. Kok pastaen som anvist på pakken.
      Tips

      Bruk gjerne fullkornspasta.

    2. Rens og finhakk hvitløk. Del cherrytomatene i fire.
    3. Del eller klipp bacon i biter og stek det i en panne. Tilsett hvitløk og stek ytterligere en stund.
      Tips

      Bytt gjerne baconet ut med kylling.

    4. Smuldre i hønsebulgjongterning og hell i vann. La det koke opp. Ha i matfløte og kremost. Rør til osten er oppløst. Bland i tomatene og timianbladene. Smak til med salt og pepper.
      Tips

      Du kan fint bruke andre krydderurter.

    5. Bland den kokte pastaen med sausen. Server straks.
Tips

Server gjerne med nystekte hvitløksbaguetter ved siden av.

Kommentarer

  • Stine

    15 dager siden
    Kan man bruke noe annet enn matfløte? Tar gjerne imot tips til hva man kan bruke for å få mer smak.

     (0)

    • Anneli Charlott , Kundebehandler

      14 dager siden
      Hei, Stine! Her er det egentlig bare fantasien som setter grenser. Du kan prøve deg frem med annet enn matfløte, H-melk for eksempel. Om du ønsker mer smak kan du eksperimentere med forskjellige kremoster og kanskje rive litt parmesan over. Alt ettersom hva du foretrekker og liker😊

       (2)

      • Stine

        14 dager siden
        Tuusen takk for godt svar😊 Gleder meg til å prøve denne med litt annen oppskrift! Skal prøve med parmesan, og kanskje teste ut H-melk😁

         (0)

        • Anneli Charlott , Kundebehandler

          14 dager siden
          Fortell oss gjerne hvordan det gikk senere😊

           (0)


Det er mye kjærlighet i god mat