Oppskrift på Pasta med kremost
4

Pasta med kremost

(81)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Nydelig pastarett med kremost og bacon. Denne middagen tar bare 15 minutter å lage, og er dermed god å ty til i en hektisk hverdag!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

300 gtagliatelle eller annen type pasta
3 stkhvitløksfedd
10 stkcherrytomater
140 gbacon
1 stkhønsebuljongterning
1 dlvann
3 dlTINE Matfløte
125 gTINE Kremgo’® Urter eller annen smak
1 ssfersk timian
1 tssalt
½ tsnykvernet pepper

Slik gjør du det

    1. Kok pastaen som anvist på pakken.

      Tips:

      Bruk gjerne fullkornspasta.

    2. Rens og finhakk hvitløk. Del cherrytomatene i fire.
    3. Del eller klipp bacon i biter og stek det i en panne. Tilsett hvitløk og stek ytterligere en stund.

      Tips:

      Bytt gjerne baconet ut med kylling.

    4. Smuldre i hønsebulgjongterning og hell i vann. La det koke opp. Ha i matfløte og kremost. Rør til osten er oppløst. Bland i tomatene og timianbladene. Smak til med salt og pepper.

      Tips:

      Du kan fint bruke andre krydderurter.

    5. Bland den kokte pastaen med sausen. Server straks.

Tips:

Server gjerne med nystekte hvitløksbaguetter ved siden av.

Kommentarer