Pasta med kremost
Nydelig pastarett med kremost og bacon. Denne middagen tar bare 15 minutter å lage, og er dermed god å ty til i en hektisk hverdag!
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 300 g tagliatelle, eller annen type pasta
- 3 stykk hvitløksfedd
- 10 stykk cherrytomat
- 140 g bacon
- 1 stykk hønsebuljongterning
- 1 dl vann
- 3 dl TINE® Matfløte
- 125 g TINE® Kremgo® Urter, eller annen smak
- 1 ss fersk timian
- 1 ts salt
- 0.5 ts nykvernet pepper
Slik gjør du
1
Kok pastaen som anvist på pakken.
TipsBruk gjerne fullkornspasta.
2
Rens og finhakk hvitløk. Del cherrytomatene i fire.
3
Del eller klipp bacon i biter og stek det i en panne. Tilsett hvitløk og stek ytterligere en stund.
TipsBytt gjerne baconet ut med kylling.
4
Smuldre i hønsebulgjongterning og hell i vann. La det koke opp. Ha i matfløte og kremost. Rør til osten er oppløst. Bland i tomatene og timianbladene. Smak til med salt og pepper.
TipsDu kan fint bruke andre krydderurter.
5
Bland den kokte pastaen med sausen. Server straks.
TipsServer gjerne med nystekte hvitløksbaguetter ved siden av.