Pasta med kjøttsaus og revet Østavind®

Pasta med kjøttsaus og Østavind®

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Pasta med kjøttsaus og revet ost er aldri feil. Østavind smaker fantastisk på toppen av en litt kraftig saus.

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stk hvitløksfedd
1 stk løk
800 g karbonadedeig
2 ss olivenolje
3 stk gulrøtter
2 stilker stangselleri
2 ss tomatpuré
5 dl oksekraft
2 bokser hermetiske tomater
2 stk laurbærblader
3 stilker frisk timian
½ ts salt
¼ ts pepper
400 g båndspagetti
200 g Østavind®
4 stilker frisk basilikum

Slik gjør du det

    1. Finhakk hvitløk og løk, og fres i en varm, tykkbunnet kjele med olje, ca. 2 minutter. Ha i karbonadedeig og fres videre mens kjøttet hakkes i biter, ca. 5 minutter.
      Tips!
      Bytter du ut kjøttdeigen med pulled pork eller langtidskokt oksekjøtt, blir hverdagsmiddagen raskt til festmat.  
    2. Del gulrot og selleri i små terninger og tilsett med tomatpuré. Fres under omrøring i 1-2 minutter.
    3. Hell over oksekraft og hermetiserte tomater, og tilsett laurbærblad og timian. Kok opp og la småkoke under lokk i ca. 20 minutter. Rør underveis så det ikke setter seg fast. Smak til med salt og pepper.
    4. Kok båndspagetti etter anvisning på pakken. Vend kokt pasta med sausen, og flak over masse Østavind ved servering. Pynt med litt frisk basilikum.
Tips!
Du får fine osteflak ved å bruke en potet- eller grønnsaksskreller eller bare en ostehøvel. 

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat