Pasta à la carbonara med pinnekjøtt
Enkel•30 min min
Har du rester av pinnekjøtt igjen fra julen? Da må du prøve denne herlige versjonen av Pasta Carbonara med pinnekjøtt, sopp og Alpeost.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 ss
-
2 stksjalottløk , finhakket
-
2 feddhvitløk , finhakket
-
150 garomasopp , skivet
-
2 sssoyasaus
-
4 dl
-
1 ssDijonsennep
-
4 kvisterfrisk timian , finhakket
-
100 g
-
400 gpinnekjøtt
-
2 ssfrisk persille , grovhakket
Slik gjør du det
-
1
Kok pasta etter anvisningen på pakken. Smelt smør og stek løk og sopp til løken er blank, og soppen har fått en gyllen farge. Tilsett hvitløk og stek i 2 minutter til. Ha i soyasaus, fløte og dijonsennep og rør inn timian og revet ost. La det småkoke i 5-10 minutter.
-
2
Plukk pinnekjøttet fra beinet og riv i grove biter. Stek kjøttet i en stekepanne til det får en lett stekeskorpe.
-
3
Tilsett den ferdigkokte pastaen i sausen og vend inn pinnekjøttet.
-
4
Server pastaen med revet Apleost og frisk persille.