
Cheddar-vafler med pinnekjøtt
Har du rester av pinnekjøtt og potetmos? Da må du prøve disse gode og mettende vaflene med smak av cheddar.

Ingredienser
Antall porsjoner
Maisstuing
Pico de gallo
Topping
Fremgangsmåte
Vafler
- 1
Pisk egg i en bolle og bland inn melk, bakepulver, potetmos og cheddar. Smelt smør i vaffeljernet og stek vaflene til de er lys brune. Avkjøl vaflene på en rist.
Maisstuing
- 2
Stek løk og hvitløk i smør i noen minutter. Sil av maisen og skyll den. Tilsett mais og chili i stekepannen og stek i ca. 1 min. Tilsett fløte og det til en glatt pure med en stavmikser. Smak til salt og pepper.
Pico de gallo
- 3
Bland sammen sjalottløk, hvitløk, tomater, chili og koriander i en bolle og smak til med salt.
Topping
- 4
Start med å bre maisstuing over vaffelen. Topp med pico de gallo, padrons og pinnekjøtt.
Tips
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



