Tacovaffel med laks og avokado
Taco til middag? Lag vafler med ost, spinat og chili i røra. Topp med laks, avokado og rømme. Perfekte middag!
Enkel•1 t•4 personer
Ingredienser
- 100 g TINE® Meierismør
- 4 dl hvetemel
- 1 ts bakepulver
- 0.5 ts salt
- 2 stykk egg
- 5 dl TINE® Lettmelk 1,0 % fett
- 65 g spinat
- 1 stykk grønn chili
- 150 g TINE® Ekte Revet Ost Original
- 0.5 stykk agurk
- 4 stilk vårløk
- 1 stykk grønn chili
- 2 stykk avokado
- 500 g laks, i terninger
- 0.5 ss TINE® Meierismør, eller olje
Slik gjør du
1
Start med å smelte smøret.
2
Ha mel, bakepulver og salt i en bolle. Tilsett egg og melk. Pisk godt sammen og ha i det smeltede smøret.
3
Grovhakk spinat og finhakk chili og ha de oppi røra. Tilsett revet ost og la det stå kjølig i 20 minutter før steking.
4
Stek vafler i varmt vaffeljern til de er gylne og sprø.
5
Del agurk og vårløk i strimler og staver. Finhakk chili og skrell og del avokado.
6
Stek laks i små terninger i litt smør eller olje på høy temperatur. Server vafler med grønnsaker og fisk toppet med rømme og litt finhakket grønn chili.