Taco med kylling

Taco med kylling

0
37
Enkel60 min
Taco midt i uka! Hverdagstaco med tortillas, kylling, syltet rødløk, salsa, ost og rømme.  

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 3 ss
    vann
  • ½ ts
    salt
  • 2 ss
    sukker
  • 1 ss
    eddik
  • 1 stk
    rødløk
  • 1 stk
    hjertesalat
  • 400 g
    kyllingkjøtt fra kyllinglår
  • 1 pakke
    tacokrydder
  • 1 pakke
    tortillalefse
  • 1 dl
  • 1 potte
    frisk koriander
  • 1 boks
  • 1 glass
    tomatsalsa

Slik gjør du det

  1. 1

    Start med å lage syltet rødløk. Varm opp vann, salt, sukker og eddik i en liten kjele til sukkeret smelter. Kutt rødløken i ringer eller terninger og ha i en skål. Hell syltelaken over mens den er varm og bland godt. Sett kaldt til du skal servere.

  2. 2

    Vask salaten godt, og snitt tynt. Sett til side.

  3. 3

    Stek kyllingkjøttet med tacokrydder til gjennomstekt, ca. 10 minutter. Varm tortillas en og en i stekepanne eller hele stabelen i ovn pakket i folie.

  4. 4

    Fyll tortillasene med salat, kylling, revet ost, syltet rødløk og grovhakket koriander før de toppes med rømme og serveres. Ha gjerne din favorittsalsa i tillegg.

Tips

Kjøp ferdig grillet kylling og plukk av kjøttet for å gjøre det ekstra kjapt og enkelt. Husk at du kan bruke nesten alle former for rester av fisk eller kjøtt til en taco. Får du rester av tacoen? Bland alt til en deilig tacosalat til lunsj dagen etter.

Del denne oppskriften: