Taco med kylling
Enkel•60 min min
Taco midt i uka! Hverdagstaco med tortillas, kylling, syltet rødløk, salsa, ost og rømme.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
3 ssvann
-
½ tssalt
-
2 sssukker
-
1 sseddik
-
1 stkrødløk
-
1 stkhjertesalat
-
400 gkyllingkjøtt fra kyllinglår
-
1 pakketacokrydder
-
1 pakketortillalefse
-
1 dl
-
1 pottefrisk koriander
-
1 boks
-
1 glasstomatsalsa
Slik gjør du det
-
1
Start med å lage syltet rødløk. Varm opp vann, salt, sukker og eddik i en liten kjele til sukkeret smelter. Kutt rødløken i ringer eller terninger og ha i en skål. Hell syltelaken over mens den er varm og bland godt. Sett kaldt til du skal servere.
-
2
Vask salaten godt, og snitt tynt. Sett til side.
-
3
Stek kyllingkjøttet med tacokrydder til gjennomstekt, ca. 10 minutter. Varm tortillas en og en i stekepanne eller hele stabelen i ovn pakket i folie.
-
4
Fyll tortillasene med salat, kylling, revet ost, syltet rødløk og grovhakket koriander før de toppes med rømme og serveres. Ha gjerne din favorittsalsa i tillegg.