
Taco med kylling
Taco midt i uka! Hverdagstaco med tortillas, kylling, syltet rødløk, salsa, ost og rømme.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Start med å lage syltet rødløk. Varm opp vann, salt, sukker og eddik i en liten kjele til sukkeret smelter. Kutt rødløken i ringer eller terninger og ha i en skål. Hell syltelaken over mens den er varm og bland godt. Sett kaldt til du skal servere.
- 2
Vask salaten godt, og snitt tynt. Sett til side.
- 3
Stek kyllingkjøttet med tacokrydder til gjennomstekt, ca. 10 minutter. Varm tortillas en og en i stekepanne eller hele stabelen i ovn pakket i folie.
- 4
Fyll tortillasene med salat, kylling, revet ost, syltet rødløk og grovhakket koriander før de toppes med rømme og serveres. Ha gjerne din favorittsalsa i tillegg.
Tips