Grønnere taco med kremet guacamole
Grønnere taco med kremet guacamole er en tvist på den klassiske tacoen, hvor tacoskjell er erstattet med hjertesalat. Denne grønne taco-varianten har rømme i guacamolen, noe som gir en herlig kremet smak. Hjertesalaten gir friskhet, og tacoen toppes med syltet rødløk som gir både sødme og syrlighet. Grønnere taco er kanskje din nye favoritt-taco?

Ingredienser
Syltet rødløk
Taco
Slik gjør du
- 1Kok opp vann, sukker og eddik. 
- 2Ha i rødløk. La rødløken kjøle seg ned i væsken til du er ferdig med å lage taco, minst 20 minutter. 
- 3Del avokado i 2, ta ut steinen og mos avokadokjøtt med en gaffel. Tips Hvis du vil ha guacamolen helt glatt så kan du kjøre den med en stavmikser.
- 4Rør inn lime og rømme. Smak til med salt. Tips Vil du ha litt ekstra smak kan du tilsette en halv finhakket rød chili og ett finhakket hvitløksfedd.
- 5Smelt smør i en panne, og stek kjøttdeig til det er gjennomstekt. 
- 6Tilsett tacokrydder og følg anvisning på pakken. 
- 7Riv blader av hjertesalaten, skyll og tørk dem godt. 
- 8Legg salatbladene på et fat, slik at hvert blad ligner en liten skål. Fyll salatbladene med guacamole, kjøttdeig, revet ost, rømme og syltet rødløk. Topp med en ekstra skje guacamole. Tips Topp med fersk koriander. Liker du ikke koriander kan du for eksempel også bruke bladpersille eller basilikum.





