Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Digge vafler med lammelår fra Kokkelandslaget

Enkel
40min

Inger Renathe Østmo, Kokkelandslaget : "Har du rester fra påskemiddagen? Lag vafler toppet med nydelig sprøstekt lammelår! Inviter til påskebrunsj eller lag en deilig vaffelsandwich til matpakka og dra på tur".

4.8
(4)
Digge vafler med lammelår fra Kokkelandslaget

Ingredienser

4 stk
vaffelplate

Syltet rødløk

3 dl
vann
2 dl
sukker
1 dl
eddik
½ ts
salt (smak til)
200 g
rødløk i skiver

Pepperrotkrem

¼ ts
salt (smak til)
5 g
revet pepperrot

Lammekjøtt

320 g
ferdigstekt lammekjøtt (rester fra lammelårmiddagen)
0.5 dl
solsikkeolje
1 stk
liten løk, finhakket
100 g
ruccola

Slik gjør du

Vafler

  1. Oppskrift på grove vafler finner du her!

Syltet rødløk

Pepperrotkrem

Lammekjøtt

Hev smaken med våre produkter