Pasta med brunost
Brunosten setter en fyldig smak på tomatsausen i denne gode pastaretten. Hadde italienerne hatt brunost, så hadde de laget denne retten. Prøv, da vel!
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 4 ss TINE® Meierismør
- 450 g kjøttdeig
- 1 stykk grovhakket løk
- 3 ss tomatpuré
- 1 stykk finsnittet purre
- 2 stykk tomat, i båter
- 0.5 dl TINE® Helmelk 3,5 % fett
- 200 g TINE® Gudbrandsdalsost, , eller annen god brunost
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts nykvernet pepper
- 250 g kokt tagliatelle, , eller annen pasta
Slik gjør du
1
Smelt smøret i en varm stekepanne. Brun kjøttdeigen sammen med løken. Tilsett tomatpuré, purre og tomater.
2
Varm opp melken og la osten smelte i den under omrøring. Smak til med salt og pepper. Hell osteblandingen i kjøttsausen.
3
Kok tagliatelle (eller annen pasta) som anvist på pakken, og server til. Dryss over basilikum ved servering.
TipsSmaker digg med Focaccia. Lag den selv med denne oppskriften!