Gratinert makaroni med kjøttdeig

Gratinert makaroni med kjøttdeig

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 30 min
Denne hverdagsretten kan fort bli en favoritt hos de minste i familien. Smaken er mild, og grønnsakene er lurt inn.

Ingredienser

Antall porsjoner

Utstyr

Ildfast form
8 dl makaroni , ukokt
400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
1 ss TINE Meierismør til steking
20 stk cherrytomater , delt i to
2 poser knaskegulrøtter , delt i to
½ ts salt
¼ ts pepper
1 ss tørket timian
200 g TINE Revet Ost Original

Slik gjør du det

    1. Varm stekeovnen til 200 °C.
    2. Kok makaroni etter anvisning på pakken.
      Tips!

      Bruk fullkornsmakaroni hvis du ønsker en litt sunnere rett.

    3. Stek kjøttdeig eller karbonadedeig i smør i en stekepanne i ca. 4 minutter, til deigen er godt brunet.
      Tips!

      Bruk gjerne kylling- eller svinedeig

    4. Fordel kokt makaroni og kjøttdeig i en smurt ildfast form, sammen med tomat og gulrot. Krydre med salt, pepper og timian, og strø over ost.
    5. Stek formen midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Tips!

Server gjerne med en blandet, frisk salat.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Eli b Moan

    2 år siden
    Dette så godt ut, det blir dagens middag ??

    Kommenter  (0)

    • Øyvind , stolt kokk og baker,

      2 år siden
      Hei Eli, Det synes jeg høres smart ut. Lykke til :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat