Gratinert makaroni med kjøttdeig

(31)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne hverdagsretten kan fort bli en favoritt hos de minste i familien. Smaken er mild, og grønnsakene er lurt inn.

Antall porsjoner

Utstyr

Ildfast form

Ingredienser

8 dlmakaroni, ukokt
400 gkjøttdeig eller karbonadedeig
1 ssTINE Meierismør til steking
20 stkcherrytomater, delt i to
2 poserknaskegulrøtter, delt i to
½ tssalt
¼ tspepper
1 sstørket timian
200 gTINE Revet Ost Original
 Les kommentarer (2) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Varm stekeovnen til 200 °C.
    2. Kok makaroni etter anvisning på pakken.

      Tips:

      Bruk fullkornsmakaroni hvis du ønsker en litt sunnere rett.

    3. Stek kjøttdeig eller karbonadedeig i smør i en stekepanne i ca. 4 minutter, til deigen er godt brunet.

      Tips:

      Bruk gjerne kylling- eller svinedeig

    4. Fordel kokt makaroni og kjøttdeig i en smurt ildfast form, sammen med tomat og gulrot. Krydre med salt, pepper og timian, og strø over ost.
    5. Stek formen midt i ovnen i ca. 20 minutter.

Tips:

Server gjerne med en blandet, frisk salat.

Kommentarer

  Legg til kommentar