Indiske søtpotetpannekaker med kylling

Indiske søtpotetpannekaker med kylling

4
42
Enkel40 min
En spennende vri på pannekaker med søtpotet og krydder med smak av India. Grillet kylling og avokado gjør dette til et mettende måltid.

Ingredienser

Antall stykker

Til servering

  • 1 stk
    grillet kylling
  • 4 dl
    TINE Yoghurt Naturell 3% fett
  • ½ ts
    spisskummen
  • 2 stk
    avokado
  • 2 stk
    vårløk
  • ½ stk
    agurk

Slik gjør du det

  1. 1

    Skrell, del og kok søtpotetene myke i vann. Hell av vannet og mos potetene med smør.

    Tips

    Om du baker søtpotetene i ovnen med smør får de en enda søtere smak som er godt egnet i pannekaker.

  2. 2

    Avkjøl noe og pisk inn egg. Tilsett mel, bakepulver, karri, spisskummen, salt og melk og rør til en jevn blanding.

  3. 3

    Smelt litt smør i en varm stekepanne. Bruk en sleiv eller øse til å helle i røre og lag små lapper. Stek pannekakene på middels sterk varme i 1–2 minutter, eller til røren har stivnet på oversiden. Vend pannekakene og stek omtrent like lenge på den andre siden.

  4. 4

    Riv den ferdiggrillede kyllingen i biter. Rør yoghurt med spisskummen og del avokado og agurk i skiver. Finsnitt vårløk og server gjerne alt i små skåler. Topp pannekakene med kylling, grønnsaker og yoghurtsaus.

Tips

Pannekakerøren med søtpotet kan gjerne fryses og senere tines opp i mikrobølgeovn.

Del denne oppskriften: