Håndkle og blad
Stekte nudler med kylling og grønnsaker
(8282)

Stekte nudler med kylling og grønnsaker

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Wok er sunn, rask og veldig god hverdagsmat. Grønnsakene kan varieres i det uendelige, likeså kan kyllingen byttes ut med okse, svin, fisk eller skalldyr.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

4
2 ssolje
4 stkkyllingfileter, i biter
½ tssalt
¼ tspepper
1 stkpaprika, i biter
12 stkminimais, delt i to
100 gsukkererter, delt i to
500 gnudler, kokt
100 gbønnespirer
1 dlhoisinsaus
2 sssesamfrø
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Varm opp olje i en wokpanne. Fres kylling til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og ta kyllingen fra pannen.
      Blått hjerte
      Tips!

      Hvis du ikke har wokpanne, kan du bruke en stor stekepanne.

    2. Fres paprika, minimais og sukkerert raskt i olje. Ha kyllingen tilbake i pannen, og vend inn nudler og bønnespirer.
    3. Ringle over hoi sin saus, og rør rundt til alt er varmt.
      Blått hjerte
      Tips!

      Bruk gjerne andre asiatiske sauser, for eksempel sweet chili- eller teriyakisaus.

    4. Dryss over sesamfrø, og server.
      Blått hjerte
      Tips!

      For ekstra smak, kan du riste sesamfrøene i en tørr stekepanne.

Blått hjerte
Tips!

Nudlene gir retten fylde, men de kan byttes ut med ris eller flere deilige grønnsaker.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat