Stekte nudler med kylling og grønnsaker
Enkel•15 min min
Wok er sunn, rask og veldig god hverdagsmat. Grønnsakene kan varieres i det uendelige, likeså kan kyllingen byttes ut med okse, svin, fisk eller skalldyr.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 ssolje
-
4 stkkyllingfileter , i biter
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
1 stkpaprika , i biter
-
12 stkminimais , delt i to
-
100 gsukkererter , delt i to
-
500 gnudler , kokt
-
100 gbønnespirer
-
1 dlhoisinsaus
-
2 sssesamfrø
Slik gjør du det
-
1
Varm opp olje i en wokpanne. Fres kylling til den er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, og ta kyllingen fra pannen.
Tips
Hvis du ikke har wokpanne, kan du bruke en stor stekepanne.
-
2
Fres paprika, minimais og sukkerert raskt i olje. Ha kyllingen tilbake i pannen, og vend inn nudler og bønnespirer.
-
3
Ringle over hoi sin saus, og rør rundt til alt er varmt.
Tips
Bruk gjerne andre asiatiske sauser, for eksempel sweet chili- eller teriyakisaus.
-
4
Dryss over sesamfrø, og server.
Tips
For ekstra smak, kan du riste sesamfrøene i en tørr stekepanne.